[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (109)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
其實用杜度好過樂安,至少杜度彈跳目測冇乜點退,只係死球爭頂弱過之前姐
華派唔like
阿廉學銘卓文皚滔瘋狂派膠
elison唔踢
andy坐bench

呢個時候全香港得翻馮慶火華可以救全家
陳靜謙?嚴啟倬?
曾仲楠?甘智健?
葉卓文?劉學銘?
上季放佢最前救左傑志
讀書風火輪算啦
好失望冇人記得杜國瑜
唔通個Ex宜家過得好就可以推翻以前大家唔啱啞嘅時候咩 同埋冇港隊嘅不歡而散又會唔會令佢有進步?

得罪講句,宜家攞金嚟講嘅都應該係冇同人分過手嘅A0毒撚嚟
金狗有徐德帥用,安蛇得羅梓駿用
正如無買過 mac book,又點會知俾人掉爛 mac book嘅感受呢
依家右邊2個肯定好過金狗時期
其他位置另計
佐迪唔係話佢差,但金狗放佢去頂第一點真係弱智,效果不如出辛祖
輸俾不丹應該可以講一世
麥基正前
陳7打右翼
杜國樑
你以為姐
輸比當時排名161位嘅緬甸三比零
宜家都冇人講啦
朱蛇?
踢中超都超啦...
趙進傑
好記得,雖然話香港隊嗰次試陣為主,但畀對手壓到抖唔到氣咁滯,三球係幾崩潰,雖然佢哋主場有返咁上下。不過頭一場對住越南又幾好波。
Andersen and his players will transfer to Abu Dhabi on December 27 to accelerate preparations, and play another two games during their stay in the UAE capital. Tajikistan have been confirmed as the opposition for one match. Jordan pulled the plug on a planned clash, leaving the Hong Kong FA to work on arranging a second fixture.

https://www.scmp.com/sport/football/article/3242575/saudi-arabia-friendly-hong-kongs-footballers-historic-asian-cup-tilt
同組阿聯酋到時會唔會搞鳩港隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞