DIABLO IV (46) XBOX/PC/PS4/PS5 - 坐等12月更新

962 回覆
3 Like 5 Dislike
我白字都係10k左右疊上去
最多去到30k

裝左曼戒但唔覺有咩用
啲詞已經盡量揀暗影傷 持續傷

依家打地城可以
但打世界4個瓦森完全打唔郁
屍爆幾多級?

同埋雕紋都重要

屍爆我好似加加埋埋11-13級,雕紋都有15級,通常升到15就冇乜動力再升
9咋 冇乜裝加中屍爆
好似得衫、護身符同暗金屍爆武器先會加

今個season初仲要勁難打到橙裝,我本身打到70級就棄左,係season中間幾次更新先番番黎

如果你冇乜雕紋就寧願衝下顛峰盤先,特別係啲節點呀果啲點左先,好過用幾個低級雕紋
最慘係有料唔夠力打瓦森
明明係我依家最有效嘅刷靚裝方法
你依家75級打世四boss應該係有少少難
62lv果陣上到世四好似打dark soul贏boss咁爽
死靈始終冇乜爆炸輸出,係要磨,冇辦法

我上個season睇住youtube玩所以冇打到好高階地城,大概就係咁樣打boss就最高輸出

死亡軍團+血霧屍爆技

後尾識左個菲律賓仔先同佢玩下90+階地城,佢鮮血流完全唔掂
我依家都差唔多玩法
不過血霧cd太長 已經有開衰老減
我上個season本身係想玩無限血霧,但打唔到軍帽,如果唔係想試吓15,16級血霧再加啲裝減冷卻會係點

我冇用衰老技,玩死靈個人就好hea,有埋自動屍爆我通常掣都唔想撳
無限血霧實際上係可行的?如果得,磨耐啲都接受到,依家要走位壓力就好大
我自己睇就係血霧級數升得愈高,佢每級減既冷卻就愈少,所以未必需要升到13級以上,但你啲裝備基本上都盡量減cd,然後個護身符裝埋血霧減cd應該係可以縮到1-2秒冷卻,我估

因為我冇乜砌到減cd裝都係得5秒cd,不過我冇用衰老
唉 唯有打下地城 但刷出黎都麻麻
直頭廢,呢個season極難打到好裝

我開左隻法師打到81級,個護身符仲係用緊世界三果個,真係好曳
有時黃裝仲好 不過自爆戒好似唔換得
可以試下齋推血霧黎feel下有冇進步

但想問下 我喺交易頻講話打瓦森我出料都冇人組係咪好正常 但已經冇人玩
去到季尾人少都正常,本身呢季又閪,連隻馬都改番s0咁on9
交易頻本身都無人 更加無人會AA瓦森
S3刷裝打密庫 無人打地城
未去過點去
係咪打賽季主線就去到?
我打到有隻蜘蛛朋友就停左

是 推爆賽季主線攞齊啲石先
刷裝打密庫 固定得個幾張圖 快過打地城
係,打晒開地城可以打密庫,平均5分鐘一場
thanks 巴打
原來我on9咗
頁第2 仲有玩
我都棄左
唔好咁講,我都係新手嚟
Btw點樣打多啲燒焦骨番黎?想刷嘟嘟
搞到勁氣餒嗰陣 出咗件腳甲 屍爆3血霧3
之後舒服晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞