DIABLO IV (46) XBOX/PC/PS4/PS5 - 坐等12月更新

962 回覆
3 Like 5 Dislike
唔知係BUG ,定佢特登咁樣set
原本全部21LV 既普通雕文, 降番落去19
又要再升過
BTW, 我打佐陣5層佐右, D怪都係切菜咁
未知去到10幾-20層, 會有幾勁?
1000經
一層多100
輕鬆10層, 係野蠻人面前,
全部都係切菜,冇咩難度
聽日再玩, 睇下打唔打到20/25層
交易頻道勁多支那仔問點整徽記同屠宰場係邊
唔知盲定唔識字
明明寫撚晒出黎
以前覺得學校考試閱讀理解反智,原來現實
岩岩手癢打多幾場
原來第10層之後D怪同王真係硬好撚多
而家打到15層, D怪同王真係好撚多血
壓制要幾下什至更多下先會死
蠻人好易俾王秒
帶溶心班ON9根本冇傷害
點開?
定SEASON先有?
岩岩關game 前打到15層
明顯feel 到同10層之前唔同,
10零層之前係, 切菜, 同亂玩都打到
打到15層之後feel 到要小心走位,
同埋好靠3招戰吼, 一冇戰吼生存力會低好多
btw, 15層d怪 要壓制幾下以上先死1件
已經講緊 壓出來幾憶dmg
開隻普通找唔到點開新關
原來SEASON先有
完SEASON仲要無得留低
果斷關GAME
財自了
咩事了
有複製bug 屠場第7層徽記合完後分解會多左材料
可以最多20個咁合
這就是暴雪
每次更新都有BUG
200lv有幾多人會升到 起碼千幾場
淨係粉都要百幾萬
玩到完季果D,
我諗得ROB 果D先會玩到完季
我過幾日準備去玩POE
本身玩到悶無開一排 諗住開返玩吓
見到個刁民難升到咁 無晒癮
仲要無得死 玩緊sc要人玩hc
單人同多人係咪多好多血 見上面話打到15好輕鬆我雙人打到13就要打好多下
多人緊係多血D啦, 唔知實際幾多? 可能25? 50?
我打到15層開始吃力啦
唔輕鬆阿
10-12層之前 野蠻人表示好輕鬆
變成電球好ON9 少少血都扣唔到
我發覺有2個祭壇係唔可以食
變閃電球 / 不消耗能量
先祖野人食佐既話, 仲慘過食屎
唔知法師 食唔食得?
暫時睇落去, 要挑戰到25層, 可能真係得野人/法師
其他職業可以直接PASS 呢個活動
On9到 降低玩家雕紋 焗你去再升 真心痴線
可以正式放棄了,升完就算比你打到lv25都係垃圾獎勵,仲要好撚難升
明明d3死只係扣時間,依家死一次就玩撚完,仲要啲獎勵垃圾到
S2開始組隊幾多人就幾多倍血
4人直接4倍血
組隊只係為左清關分兩邊行同輪流出證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞