DIABLO IV (46) XBOX/PC/PS4/PS5 - 坐等12月更新

962 回覆
3 Like 5 Dislike
都瑞爾以外嘅稀有獨特掉落率正常?
定都係打都都出你呢兩件裝
正常掛 公頻都有人貼其他 都都打左10場都冇
fo sorc試左Vershan Grigoire兩隻lv200 boss

vershan 俾狗玩
中8次地板debuff左右會俾佢1shot
俾佢咬一下佢就有shield
grigorie 避電線就明顯易好多

初見打完一隻有uber 塵一隻冇

ptr 睇reward唔多抵farm
沙皇
the pits 打到120層
衝上去好似冇咩reward 分別

rare mats爆極都唔夠

冇seasonal content farm whisper 難好多

可以trade unique r 左條冰封項鍊爽晒

uber unique 同大部份又outdated

end game如何計farm pit 同200uber boss 都係唔多有料到
好專業咁講解咗班垃圾抄完都係變咗垃圾
overall係俾人玩
但open world 0 scale
nmd 100層cap 又outdated
monster lv200 cap 又得兩個地方有
200格打完得1粒苦痛碎片
會俾你爽就唔叫Blizzard
但升LV好快
有人帶 冇人帶斷鐘頭計就升到可以SOLO HEA刷
冇人都唔會特別慢
下季已經預見有公益unique 更快玩到OP build
Y?因為獨特裝都可以交易?
想問下純召流 我成日比boss 一招秒可以點搞 而家58
同埋問多樣其實升裝 寶石 等等幾多level 先整
打怪又會跌啲勁裝 裝level 又升
自己升裝好似好on9咁
我個人建議世界四先砌裝會好啲

你係純召既話其實打boss盡量乜都唔洗做hea下唔好死就得,再唔係就buff下招暗影屍爆,就咁係度屍爆,因為個暗影屍爆係疊傷既,啲boss愈企得耐愈痛既
搞埋無限血霧啦
死靈本體太薄啦
而家兵 魔像 衰老 屍鬚 屍爆 死團
邊招轉血霧好
唔洗用大技啦
依家極限血霧可以成6秒左右
啲裝洗減CD ?
或者洗持續時間
睇你喜好
玩緊五連射飛刀遊俠

想問係咪就算打boss 最勁嘅毒灌注係咪都唔係好有效

係咁上毒刷新個毒時間好似都無乜意思,無毒嘅層數加
手足們有冇多嘅拉瑪蘭迪唔要可以送小弟玩下
去公頻問 大把大陸仔供養
惡魔地城 好難頂下
好似走迷宮咁
PTR SER係咪廢D既 我全部較哂低都係一入GAME即死
以前玩正式果時用中都冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞