DIABLO IV (46) XBOX/PC/PS4/PS5 - 坐等12月更新

962 回覆
3 Like 5 Dislike
玩咩好
想入活躍clan,啱啱開始玩完劇情,diablo2、3老手、4新手
因為xgp先玩有冇人帶
活躍clan你有冇睇到#1係幾時開
等S4再返嚟問啦
仲有成個幾月
入game邊個位開到PTR? 係咪都係揀賽季?
新手
PTR係另一個入口WO
另一個入口意思即係?我見新開隻人仔仲係魔動機賽季
搵唔到個NPC 升100lvl
冇嘢啦原來得PC有
這次的 PTR 伺服器將會只開放「PC」平台進行測試,在期間內,只要是有 Battle.net 帳號的玩家皆可參與。主機玩家也別難過,官方在爐邊對談曾表示未來的 PTR 測試也有機會讓主機玩家參與。

此外,PTR 與原本遊戲並非使用同一個主程式,玩家得在 Battle.net 戰網內,從遊戲版本的下拉式選單選擇「Public Test Realm」安裝。
我依家100級個技能係咁

兵仔
血霧
屍爆
死亡軍團
荒疫
屍體鬚

打115級怪=散步,唔埋身+避技就冇問題,啲兵仔好少死

我主要用屍爆輸出,打白字傷害,唔靠黃藍橙字

打屠夫都係撚狗咁行住打佢自然就浸死
純召依家好似好左好多,不過好悶咁解姐,啲𡃁勁過你,你要做既只係保命等班𡃁殺,完全唔爽
純召好悶

未改之前無人想玩
我未改之前就係純召,打到未夠70就棄左,太撚悶,未夠70就算開到世四,入到去啲𡃁都唔夠輸出根本乜裝都砌唔到

依家我啲𡃁都冇乜輸出,不過圍毆精英算好快殺到,重點係佢哋好少死,咁就夠,因為我屍爆先係真正既輸出來源
PTR轉轉蠻搞到成個畫面D廢機人LAG
通街都係龍捲風
終於似番個旋風斬
PTR玩完爽完就算
反正每次玩家覺得好既野都唔會放返落LIVE到
ptr 純召nm100/pit 55 開始勁易死
輸出係夠既但真係太易死
望下野人個風勁到仆街公平咩
仲有肥德個旋風都好勁行街就打完
https://youtu.be/l-Tr7djuduU?si=HYeIxMT1fGFqaD1D
蠻人轉轉都唔知出唔出到PTR
https://www.youtube.com/watch?v=HxOdYaTjP_s
呢套同野人風都輕鬆200層
今期冰封球勁好玩條暗金鏈勁到痴線又易出
如果第日開新季唔使再升level同雕紋就好

S3玩咗一陣已經棄咗
想問下 新一季會由幾多level 玩過 因為就快爆主線
1lv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞