DIABLO IV (46) XBOX/PC/PS4/PS5 - 坐等12月更新

962 回覆
3 Like 5 Dislike
睇大陸叫人帶溶心個班ON9仔俾人屌好好笑
因為唔夠力清怪
開頭出埋D垃圾build 又話咩世界第一之類 抄完根本冇怒打落去
自己直播打另一套巔峰黎 入左個群搵佢就話點改點改會好D 大陸個邊笑佢現場修車
遊戲機制改左又未搞清楚就話冇用
未出屠宰場就吹哂雞話帶溶心套野有用
組隊過20過當自己打嬴
3個蠻帶領主打怪 自己ON99為左唔死訓住過帶溶心
之後FANS改巔峰過左22就搵個FANS抄再post上暗黑核又當自己打嬴
rob講幾句客套說話就打哂飛機
依家抄旋風槌build 連當初教佢地條友出黎都屌鳩佢地3個ON9仔
原來係講緊 Rob 個 channel 提過o個幾個強國人 咁又真係幾仆街,個個都入佢個群討論咩!仲要抄人。。。

在邊度有得睇佢地互屌
開季就係暗黑核就開始嘈 我都係睇暗黑核同NGA慢慢留意發展
依家睇NGA有個post教佢地條友屌佢3條友抄野又話原創https://bbs.nga.cn/read.php?tid=38671201
B站都有野睇
收錢bd都話值得嘈 為咗啲無謂自尊真係好on9
不過又咁講 肯定好多蛋散喺群當佢地神咁拜
活動又係浪潮變種
開GAME
永恆角色
發覺又係賽季限定
關GAME

暴雪真係痴L線
莉莉絲回音p2出左血包係咪無得打
聖誕活動係咪on9架 又係打浪潮
啲skin又柒 俾狗玩
個活動有咩咁吸引?
受傷法點打屠宰場
打個15都無神神死 遇到成場毒個場根本刷唔切盾
要玩賽季我喺D3玩咗8年
唔想再喺D4重覆呢啲嘢
起碼3個月左右就有新野玩
隻驚有咩咁吸引?無,真係拎嚟燒時間用
諗起要兜祭壇就想嘔
搞個活動係完全吸引唔到人開GAME
世一整GAME公司
佢個scope根本同d3唔同
d3要滿裝一日就得,目的想你齊晒build挑戰唔同既leaderboard
d4照搬入黎,大佬升個100 級拎個軍帽用你幾百個鐘,onon99
學到WOW咁俾你磨時間 唔想玩咪唔刷
其實磨唔係一個問題
磨咪磨, 我玩MHNOW都仲係玩得好開心
但唔好每3個月要我從0開始玩大磨
ching呀 隻隻同類型刷寶驚poe火矩都係玩season架啦
打到20層唔夠時間殺尾王

睇嚟要升個雕文先夠打
其實會有basic attribute 封頂既遊戲唔應該有賽季制度
頭一周嗰啲起手式真係撚聊
單機終於拎到血之淚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞