DIABLO IV (46) XBOX/PC/PS4/PS5 - 坐等12月更新

962 回覆
3 Like 5 Dislike
仲諗住放假玩返兩日
彈到都唔想玩
買過部機/
dlss frame gen 唔好開
12400+4070+32gb ram 本身玩s3 4k+全ultra(dlss performance)
ptr就lag+彈到講粗口唔想玩
(已經熄咗dlss+校到畫質高算,可以熄嘅咩特效都熄晒)
4070 4K ultra
咪撚玩啦五寶
4090 rtx 全開 乜都最高
dlss 平衡
唯一要熄既係frame gen 彈到仆街
其他完全冇問題
玩緊狂風沙高效都好順
+1 本身以為會lag到似le爆炸箭 點知冇料到
我2080 ti都係咁
4k@60無問題
我都係2080ti 4k 60
S0之外未lag過
唔知強制用DX11有無關係
真係熄dlss+frame gen就唔覺有彈
不過要肝同測試服就唔想玩
真s4再算
點解低語任有bug會接唔到累積唔到殺數

開左隻法師玩但咁樣好冇癮
打錯怪
新手入坑,想請教下邊度睇結界之珠數量
我搵極都搵唔到仲有幾粒
同埋我打完密庫,明明仲有30珠,但都係比兩個寶箱,我見人話有五個,點解?
thanks
等下個月玩s4算啦 s3真心狗也不屌
睇材料 執到之後會顯示
新入坑想問係咪真係冇得改髮色?

唔知點解突然冇左DLSS
想開返又灰左冇得揀
用緊4070
已經更新左driver都係唔得
ptr限定同光追一樣test咋
ptr開左依兩樣狂彈game
整左個普攻流法師暫時係世三玩得好過癮

無限咒喚無限冰+暈,啲怪未入鏡就控左,好爽,唔知世四玩唔玩到
咁過癮就唔好上世4喇
升到咁上下先開世四,依家得60級
有冇配裝,我都新手,而家火牆流岩岩世三 70lv
有呀,唔配玩唔到,我主要食基本技能5下回4秒冷卻,我是但鞭五下空氣就得,之後瘋狂放咒喚技,附魔上新星同寒冰刅

今季好多火法都玩隕石,我其實本身都想玩火,但玩落要磨果下好無助,我知要砌技既但真係等唔到
68級狗衝開左世四,打左兩次21-25階地城都冇乜難度,咒喚流感覺好好玩

不過我好憎打蛇,成日暈好乞人憎,打左兩次地城就拎左一件傳送術暗金,有運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞