DIABLO IV (46) XBOX/PC/PS4/PS5 - 坐等12月更新

962 回覆
3 Like 5 Dislike
最後玩咗幾日
原來純召都改到打到90層
35輕鬆打贏升世3隻王
55贏到升世4隻王
S3定咩?
仆街入左坑
岩岩玩到80幾lv,見到啲人話咩打嘟嘟唔知咩黎,又話要咩門票又剩,點樣打門票?同埋點同人組隊打?
s3
喐喐係打7大稀有暗金嘅王(不過好多人都係bug票)
票就打地獄浪潮拎活體鋼鐵 (要10個)
再去打2次隻boss拎2個苦痛碎片
然後再去低語之樹隔離個洞入去打2次隻boss拎2個滑蛋

2個滑蛋同2苦痛碎片就可以開一次喐喐 組隊4個人各開一次就有4場
你加講喐喐條友fd就得
點樣bug票?同埋打嘟嘟有咩好處?我依家淨係打地城同埋刷地獄浪潮….有冇C兄或者氏族可以帶打?
自己一個玩幾悶
bug就係啲人係咁複製門票狂打(不過我唔知點複製)

咪就係有機會跌7大稀有暗金
軍帽祖父果啲

宜家賽季尾冇乜人玩
5月16開新季先會多人,雖然多人都應該唔會好多

暴雪不停挑戰玩家底線
ptr評價高 雙數賽季團隊有保證 應該唔差嘅
隻魔像我加到佢625%傷害但好似冇乜傷害咁

上季有同個菲律賓玩家過到9x層,不過佢鮮血奔湧冇乜用,我就暗影屍爆

我今季玩屍爆+召喚,算玩得開心因為啲兵仔冇乜點死,但我大部分時間係冇用魔像的
yes 啲兵仔唔識死
係遇到屠夫同墨法乜乜之子要打一陣
1-90lv 可以好順暢咁升 仲打到90層
全程召喚流又唔洗中間轉流派
已經收貨
不過唔打算升埋100 太難升
魔像換屍爆?
技位迫到仆街
我覺得屍爆好有用,點都要裝

你有冇裝強化兵仔果隻暗金戒指?
2024 年最差決定
玩埋LE可以更差
玩緊死靈 是咪玩鳩自己
LE係講緊另一集Diablo liked既game

S3都就完 當比自己熟下個class
下季先認真玩

btw 骨矛死靈好似仲係t0
S3我都有玩自動屍爆死靈都幾爽
POE3.24季尾
準備加入D4 S4
我係自動屍爆 但上到70冇力
我開返自己隻100
個mechanism已經唔多記得點玩
70已經有自動屍爆戎?

不過d4對個build既威力 好大程度要靠顛峰盤
有呀,世界3打左兩隻
愈上愈有力架喎,白字一下都五六萬,打boss可以刷到1,200萬都冇問題
唔知係咪唔識配裝
我好似護身符係暗影荒疫加到180%果個

冇上到屍體觸鬚加爆擊果個因為唔打黃字

打boss用死亡軍團將啲屍撞埋個boss度之後撳實屍爆個掣就好快疊傷疊爆

拎到暗影暗金戒指會更好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞