DIABLO IV (46) XBOX/PC/PS4/PS5 - 坐等12月更新

962 回覆
3 Like 5 Dislike
上兩季如果一開始扣多血會skip左放追蹤鬼,今季冇skip到
有無discord 可以join下一齊打

仲係蜜月期岩岩過晒主線上左世3 lv53
電腦?
係電腦 (mac)
依版唔係上季打屠宰場咁高要求
暗金同石只係俾你數值高d唔係必要
下季有機會一齊打,不過我ps5
有冇人下星期會玩last epoch
之前ea買落玩左陣覺得麻麻
下星期21號正式launch應該會開嚟試多次
學萬氐巴話齋 Last epoch同D4比係一隻垃圾黎
D4 S1都屌打佢啦
老實講 美術D4真係做得好(唔計角色)
我之前試玩LE同undecember覺得畫質真係差幾皮
至於遊戲性
LE我剩係玩左皮毛
但招既變化已經多D4好多
想問下點樣完成做50個機奴石個objective? 打到e 家都係做得20 個,有冇話打咩可以跌多d?
岩岩回歸玩rogue幾日就100齊裝
隻pet完全冇增加game play style
果兩粒unique stone都係加大數字

s2 farm幾件uber unique而家ladder又用唔到
成間Blizzard得美術部係做緊嘢係人都知吧
其實美術果方面係時代既進步
睇d幻化就知d美術幾屎下
人性化過d4好多
打綠地色方硬刷架渣好快有
文明人真係好撚勁

其他職齊哂裝都無咁高dmg

忍唔住都升隻玩下
萬氐條傻閪依家喺last epoch po 話好過d4
屌 叛徒
純純純個人喜好感想
le畫質同d4比真心同web game冇分別
講到幾好玩都忍唔住秒退 完全唔想玩落去
同埋對於一個s0-s1玩炸盾 s2玩電球法野蠻人
順利玩齊版本之子嘅我嚟講
私心評價真心唔差
埋怨嘅只有換bd成本太大同end game內容嚴重不足
利申 S3完全0興冇玩 唔好話我盲撐
差個地獄浪潮指揮官任就全部做完,搵左幾日都搵唔倒,要點完成
幾時season4
唉屌原來要搵event 打先會出,仲on99 周圍搵隻野打
出新dlc先回歸啦
好似年尾先有新職?
我直接出6000000金幣
搵人幫我秒莉莉絲 完咗最後一個任

弓賊 真係好廢 要出把獨特先有力

下一季玩 文明人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞