Metal Build 討論區 : 藍迷12月10號開賣啦

525 回覆
6 Like 0 Dislike
紅骨 唔好扮型唔用架

必死

你指佢企唔穩??定有其他問題?
可以講白d 嘛

玩左咁耐兩隻都無事
利申,一出時都已經魂展已有大手亮相
果斷入兩隻

講緊大手
乜都唔識
想買突自同命運
大約幾錢同有咩門路
唔用支架撐住個劍柄

上半身關節根本就

仲諗住bandai會成個上半身重造,點知真係跟原作咁搞

希望之後紅,藍 大劍會重造上半身關節
唔用支架撐住個劍柄

上半身關節根本就

命運SF 光翼說明書都寫明唔好長開
其實咩玩具玩得耐都會舊化同鬆,無可避免
唔用支架撐住個劍柄

上半身關節根本就

巴打 邊到有得訂姐
乜都唔識
想買突自同命運
大約幾錢同有咩門路

上Y拍就知 炒上天
訂多左部藍迷有無巴打有興趣
訂多左部藍迷有無巴打有興趣

$?
乜都唔識
想買突自同命運
大約幾錢同有咩門路

信和有命運
唔用支架撐住個劍柄

上半身關節根本就

巴打 邊到有得訂姐

樓主

同求

問左
佢話唔敢收咁多
貨量三月先知,佢怕又開大左
孤仔個D會平過佢

利申,佢上次 ex-s 同藍迷都貴左返貨,估唔到代理派貨算理想,因平時cut 50-70% 貨係常識

一陣又水浸就無謂

唔好咁啦 益下幾個巴打算啦 孤仔開一定貴既
人生第一隻MB 幫下手啦 最多到時請巴打你飲野

有無手足想接雪崩普通版?係日本買左武器版

問左
佢話唔敢收咁多
貨量三月先知,佢怕又開大左
孤仔個D會平過佢

利申,佢上次 ex-s 同藍迷都貴左返貨,估唔到代理派貨算理想,因平時cut 50-70% 貨係常識

一陣又水浸就無謂

三月個post未死再通知大家,
雖則到時又會屌話貴
又話米青孤仔會仲平之類。。
有無手足想接雪崩普通版?係日本買左武器版

自玩啦,呢期成交極冷淡

雖則到時又會屌話貴

個訂咁平 點會屌得落 幫下手 1500~1600 訂 我都覺得平
唔好咁自私啦 巴打 求下你

雖則到時又會屌話貴

個訂咁平 點會屌得落 幫下手 1500~1600 訂 我都覺得平

Closed 左又點同你講
三月先有

雖則到時又會屌話貴

比個大約地方 我自己找都得

雖則到時又會屌話貴

Closed 左又點同你講
三月先有

比個大約地方我 到時3月我去碰下都好

雖則到時又會屌話貴

未有加密同pm 功能
而家紅迷幾錢,屌你y拍要1500up

未有加密同pm 功能

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCjXL3OnkMDO-Ux9SbHq0xx1qHCJDOkg8jVREXMjoe7AYY3g/viewform

搞惦
我諗佢如果有貨做街街可能都會$1600/up

未有加密同pm 功能

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCjXL3OnkMDO-Ux9SbHq0xx1qHCJDOkg8jVREXMjoe7AYY3g/viewform

搞惦
我諗佢如果有貨做街可能都會$1600/up
而家紅迷幾錢,屌你y拍要1500up

宜家個個都後追
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞