Metal Build 討論區 : 藍迷12月10號開賣啦

525 回覆
6 Like 0 Dislike
隻F91會唔會炒到癲?
岩岩訂左隻日版番黎
又想訂多隻炒下

尋仇到訂?

信和9樓

咪即係尋人弓
隻F91會唔會炒到癲?
岩岩訂左隻日版番黎
又想訂多隻炒下

尋仇到訂?

信和9樓

咪即係尋仇
想問下而家收隻命運連光翼$2500收唔收到

得啦
跌返哂

得啦
跌返哂

巴打想問下除左fb group收 係邊度買信得過

得啦
跌返哂

我有盒買左翻黎未開過
近排手頭緊 你有冇興趣

得啦
跌返哂

我有盒買左翻黎未開過
近排手頭緊 你有冇興趣

巴打賣幾錢

得啦
跌返哂

我有盒買左翻黎未開過
近排手頭緊 你有冇興趣

巴打賣幾錢

Fb group二手做2100左右,全新連光翼2200有交易
旺角街舖見到做2450,放在一排都無人買
你可以參考下

唔該巴打 街舖係咪孤仔精品果類

得啦
跌返哂

我有盒買左翻黎未開過
近排手頭緊 你有冇興趣

巴打賣幾錢

Fb group二手做2100左右,全新連光翼2200有交易
旺角街舖見到做2450,放在一排都無人買
你可以參考下

唔該巴打 街舖係咪孤仔精品果類

你有興趣既話tg傾啦
ID: apeak3
https://youtu.be/DDDZg6wgKPU

shut up and take my money!.jpg
今次mc真係好波
追加gn槍都未派街就迫到B玩復刻
又要比錢

二手港版 開左盒驗件
2200 要唔要?
雖然Bandai 成日走數,但見到今日Akiba Showroom 隻7劍用左新marking 係感動既
希望係出至好
俾埋D準走數品俾大家睇
雖然Bandai 成日走數,但見到今日Akiba Showroom 隻7劍用左新marking 係感動既
希望係出至好
俾埋D準走數品俾大家睇

差張蘭斯洛特
新七劍轉左水貼
應該又係魂限復刻,大家儲定錢就差唔多
希望係出至好
俾埋D準走數品俾大家睇

差張蘭斯洛特

如果想訂黎緊啲mb,係咪直接上官網訂得?

同問

同問

蘇州過後冇艇搭

同問

蘇州過後冇艇搭

黎緊個堆wo
未開訂個堆wo

同問

蘇州過後冇艇搭

黎緊個堆wo
未開訂個堆wo

應該差不多要出新了

同問

蘇州過後冇艇搭

黎緊個堆wo
未開訂個堆wo

官網應該只係得魂限有得訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞