Metal Build 討論區 : 藍迷12月10號開賣啦

525 回覆
6 Like 0 Dislike
第二水嘅命運終於到貨

又俾人炒起左。。
現時點 仲有得訂mb F91. 500蚊訂
賣2200😓

未賣先炒痴撚線,部野先好似二萬羊賣2200咪既係成十一算?

sor,頭先睇錯,正確係2280蚊

現時點就算撚數罷啦

我見淘寶訂好似唔錯 好多都保單保價

淘佬保完之後都照砍你單

去邊訂最好 晏d想訂arx7

我個人推薦ssp 福仁
孤仔米青就較大路

福仁有咩?一樓定地下?

一樓的,有間賣遊戲的都有訂玩具,老闆娘人品都幾好,人稱「高潮」
另外想訂日版野就一定去熊貓,又係服務一流,每次買野俾好多盒你揀

屌住係個頭咁耐都唔知

唔該巴打
第二水嘅命運終於到貨

又俾人炒起左。。

係型ge

不過咁貴買多幾隻其他野好過,炒家死全家
第二水嘅命運終於到貨

又俾人炒起左。。

係型ge

第二水都唔跌?
賣2200😓

現時點就算撚數罷啦

淘佬保完之後都照砍你單

我個人推薦ssp 福仁
孤仔米青就較大路

福仁有咩?一樓定地下?

一樓的,有間賣遊戲的都有訂玩具,老闆娘人品都幾好,人稱「高潮」
另外想訂日版野就一定去熊貓,又係服務一流,每次買野俾好多盒你揀

屌住係個頭咁耐都唔知

唔該巴打

MB出無正就完美
賣2200😓

現時點就算撚數罷啦

淘佬保完之後都照砍你單

我個人推薦ssp 福仁
孤仔米青就較大路

福仁有咩?一樓定地下?

屌住係個頭咁耐都唔知

唔該巴打

知邊間啦?
賣2200😓

現時點就算撚數罷啦

淘佬保完之後都照砍你單

我個人推薦ssp 福仁
孤仔米青就較大路

福仁有咩?一樓定地下?

屌住係個頭咁耐都唔知

唔該巴打

知邊間啦?

住個頭聽日去行個轉實揾到嘅
魯魯修果面好似出返動畫喎,mb系列捨得出返隻lancelot同再出隻紅蓮未
早排係佢度訂左呢隻
初版個時入過又放左

新入會lm
利申: 訂左一行一日

等紅迷大手開訂

巴打去邊訂?

大手魂限
要上p bandai
好似12月頭

http://sp.tamashii.jp/special/metalbuild/astray/red_150/

大手官網
做返把劍就ok,但其他配件為出而出咁。。。
另外價錢仲同之前主體連背包差唔多價咁。。
大手香港bandai 會唔會開訂

其實講返個系列
魂限而只有日本開既只有:
7劍個飛機
雪崩普通型
雪崩限定型
雪腳
而魂展後再開魂限既只要OOR tm 沒開過任何魂限,真係得會場有,而其他年份魂展後都有開日/港魂

所以其實開港魂機會都大

其實講返個系列
7劍個飛機
雪崩普通型
雪崩限定型
雪腳
而魂展後再開魂限既只要OOR tm 沒開過任何魂限,真係得會場有,而其他年份魂展後都有開日/港魂

所以其實開港魂機會都大

咁其實F91係咪理論上港魂都有得訂?

其實講返個系列
7劍個飛機
雪崩普通型
雪崩限定型
雪腳

所以其實開港魂機會都大

講開parts笨大幾時先找返Arx-8最終決戰裝備條數,等左好多年佛誕都無消息

其實講返個系列
7劍個飛機
雪崩普通型
雪崩限定型
雪腳

所以其實開港魂機會都大

巴打F91係通販,唔會擺上魂濕ga

其實講返個系列
7劍個飛機
雪崩普通型
雪崩限定型
雪腳

所以其實開港魂機會都大

通販仲衰撚過魂shop

其實講返個系列
7劍個飛機
雪崩普通型
雪崩限定型
雪腳

所以其實開港魂機會都大

通販仲衰撚過魂shop

魂可以F5訂,通販就光速截訂
第二水嘅命運終於到貨

又俾人炒起左。。

係型ge

第二水都唔跌?

第二水都有得炒?雖然有翼啫 炒到咩價位
第二水嘅命運終於到貨

又俾人炒起左。。

係型ge

第二水都唔跌?

仲係2600-2800
第二水嘅命運終於到貨

又俾人炒起左。。

係型ge

第二水都唔跌?

仲係2600-2800

你玩埋我個份
第二水嘅命運終於到貨

又俾人炒起左。。

係型ge

第二水都唔跌?

仲係2600-2800

你玩埋我個份

1800都仲接受到 2800真係狗也不屌
第二水嘅命運終於到貨

又俾人炒起左。。

係型ge

第二水都唔跌?

仲係2600-2800

你玩埋我個份

其實之前p bandai長開又唔訂
宜家又屌貴既人係咩心態?玩家黎講魂限真係福音,只要肯努力,就有官價貨

炒價係幾多關我燃事咩
加上呢期個市淡哂啦,隨時跌到$2400 都無人接貨
第二水嘅命運終於到貨

又俾人炒起左。。

係型ge

第二水都唔跌?

仲係2600-2800

你玩埋我個份

宜家又屌貴既人係咩心態?玩家黎講魂限真係福音,只要肯努力,就有官價貨

炒價係幾多關我燃事咩

11月呢水都冇咩人賣
睇黎自用多

炒價係幾多關我燃事咩

11月呢水都冇咩人賣
睇黎自用多

炒價都有人高追 講對奶咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞