Metal Build 討論區 : 藍迷12月10號開賣啦

525 回覆
6 Like 0 Dislike

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCjXL3OnkMDO-Ux9SbHq0xx1qHCJDOkg8jVREXMjoe7AYY3g/viewform

搞惦
我諗佢如果有貨做街可能都會$1600/up

Thx 巴打

搞惦
我諗佢如果有貨做街可能都會$1600/up

Thx 巴打

但係佢藍迷同ex-s 都貴左
但支持細店

Thx 巴打

但支持細店

建議唔好再講
老細都話驚d人收完佢訂/留左貨就周圍同人講佢有得訂

Thx 巴打

但支持細店

Btw上星期叫佢留左藍迷
雖然出面平左不過都會照搵返佢
命運連翼終於開始跌 2450有

藍迷值得買?
藍迷值得買?

個人覺得幾正
藍迷值得買?

個人覺得幾正

就到啦就到啦

係咪日版同港版咋
藍迷值得買?

個人覺得幾正

就到啦就到啦

到啦到啦

個人覺得幾正

就到啦就到啦

到啦到啦

仲唔開

就到啦就到啦

到啦到啦

仲唔開

Amazon 直送? 有冇link 睇吓間鋪頭

到啦到啦

仲唔開

Amazon 直送? 有冇link 睇吓間鋪頭

Amazon 官方account
mc 係咪metal build 另一款,定係另一樣野,我唔係好識,係見到呢個post先知有metal build,直係好好J
mc 係咪metal build 另一款,定係另一樣野,我唔係好識,係見到呢個post先知有metal build,直係好好J

Mc=老翻

Mc=老翻

老翻質量係咪差幾倍,價錢好大差距。

Mc=老翻

好地地講開MC 做咩。。一陣又大戰
老翻

巴打求地址

Mc=老翻

好地地講開MC 做咩。。一陣又大戰
老翻

sorry,請巴打們見諒,小弟冇知

巴打求地址

同原價仲係無得比

巴打求地址

同原價仲係無得比

仲係人性價啦 都叫買得落手
皆旺呀勇有 仲要係日版唔知賣曬未了

巴打求地址

同原價仲係無得比

我唔覺有幾人性

同原價仲係無得比

我唔覺有幾人性

想訂f91
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞