Metal Build 討論區 : 藍迷12月10號開賣啦

525 回覆
6 Like 0 Dislike
想新命運連翼 港版
出面有冇人收?
玩過一次...無位放so sad...

睇你咩價啦

我原價買番黎好似1700連翼...
原價賣會有人接嗎?
新手第一次買就要放手...唉
想新命運連翼 港版
出面有冇人收?
玩過一次...無位放so sad...

睇你咩價啦

原價賣會有人接嗎?

2300樓上啦

睇你咩價啦

原價賣會有人接嗎?

2300樓上啦

二手都咁貴
唔該巴打

原價賣會有人接嗎?

2300樓上啦

二手都咁貴
唔該巴打

係呀
這就是香港
留個名先 希望快D出WZC 重未有新消息
係魂限就好 係貴DD但起碼唔洗挨炒價自己可以訂到

二手都咁貴
唔該巴打

係呀
這就是香港

全新最低已到2350,2400至2450都開始多
而家二手放賣唔到2300了,
不過香港咁多水魚

香港炒咩跌咩
今次仲唔嚇走一眾炒家
三月F91 定必大貨

係呀
這就是香港

不過香港咁多水魚

香港炒咩跌咩
今次仲唔嚇走一眾炒家
三月F91 定必大貨

好似藍迷而家都係千五左右?

不過香港咁多水魚

香港炒咩跌咩
今次仲唔嚇走一眾炒家
三月F91 定必大貨

其實日本一出都已經$1500內
係香港訂價$1700-1800

香港炒咩跌咩
今次仲唔嚇走一眾炒家
三月F91 定必大貨

其實日本一出都已經$1500內
係香港訂價$1700-1800

要知道MB 日版一向貴$200
想問已開紅迷賣到幾錢
想問已開紅迷賣到幾錢

$900-1100
我只知全新$1200-1300內會有
今年會唔會有00q
今年會唔會有00q

今年理論上唔會
除非突然打尖
始終有女神同arx-7 頂住先
今年會唔會有00q

今年理論上唔會
除非突然打尖

但係今年00 10週年
今年會唔會有00q

今年理論上唔會
除非突然打尖

但係今年00 10週年

唔會有咩特別啦
下隻MB 理論上下個月尾會公布

今年理論上唔會
除非突然打尖

但係今年00 10週年

唔會有咩特別啦

等再販㡬隻00 我就入MB坑

但係今年00 10週年

唔會有咩特別啦

再左exia

系列第一隻再版並不常見(7劍)
另外魂限再版都較少有(OOR, 7劍飛機, avalanche)
最後魂展限再版理論上無咩可能(tm OOR, tm Exia)

所以暫時會再版既都已經再版了

唔會有咩特別啦

再左exia

另外魂限再版都較少有(OOR, 7劍飛機, avalanche)
最後魂展限再版理論上無咩可能(tm OOR, tm Exia)

當然笨大想出咩玩咩佢話事
未死個日咩都有可能

再左exia

未死個日咩都有可能

即日公佈,avalanche 再版

再左exia

未死個日咩都有可能

即日公佈,avalanche 再版

日本個邊抽選清倉姐
那有再

唔會有咩特別啦

再左exia

但Exia俾Bandai HK hold左好多.上次toysoul冇去唔知點搵好價

再左exia

但Exia俾Bandai HK hold左好多.上次toysoul冇去唔知點搵好價

我都無去,個時好似賣1200,雪崩會唔會大貨架,好想要哂呢兩隻

再左exia

我都無去,個時好似賣1200,雪崩會唔會大貨架,好想要哂呢兩隻

大貨難d 呢隻好似炒得好高 希望有舖開訂日版
有冇巴打知邊度有海涅色命運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞