Metal Build 討論區 : 藍迷12月10號開賣啦

525 回覆
6 Like 0 Dislike

未出主體先出parts
另外主體全面跌價。。。大貨到了

未出主體先出parts

wa diu twin vsbr
想唔入F91都唔得

未出主體先出parts

跌得幾多,企硬1400up ,
出面而家香港好似最貴都係訂1700上下

Amazon 照妖鏡黎,單跌近¥7000 已經明咩事啦

未出主體先出parts

未出主體先出parts

本身幾炒到幾多?
香港應該無咩機會跌穿1500掛

好難講嫁,又係未開賣就跌價。。

未出主體先出parts

本身幾炒到幾多?
香港應該無咩機會跌穿1500掛

好難講嫁,又係未開賣就跌價。。

怕誤會
意思係個炒價跌左。。
本身近¥30000,宜家只係¥24000內
而正價約¥20500
邊到有再販7劍訂呢
邊到有再販7劍訂呢

同問
邊到有再販7劍訂呢

同問

7劍無再販
日版未到6月尾7月相信都無咩平貨

行版部分地方開左(但信譽普通)
米青 高潮等已確定只做現貨
唯一等下孤仔

但佢今日130 隻F91 3min 內清哂,自己執生
邊到有再販7劍訂呢

同問

7劍無再販
日版未到6月尾7月相信都無咩平貨

行版部分地方開左(但信譽普通)
米青 高潮等已確定只做現貨
唯一等下孤仔

但佢今日130 隻F91 3min 內清哂,自己執生

呢隻係7S/G 唔係7S (bandai 講法)
怕新手以為真係再販
屌一扭又靜雞雞開f91訂
限130隻,兩秒冇晒
屌一扭又靜雞雞開f91訂
限130隻,兩秒冇晒

F91 有批日版收緊訂,希望無人走數
旅行出意外要填數
放埋f91 原價加運費x2
上面F91 o個幾碌炮要另外買?

Option Parts
暫時未有消息話真係出,
出既話通常都係魂限
旅行出意外要填數

有性趣
旅行出意外要填數

有性趣

tele: https://t.me/wymanw

暫時未有消息話真係出,
出既話通常都係魂限

過番357年就有set裝出
旅行出意外要填數

有性趣

夾唔夾?

暫時未有消息話真係出,
出既話通常都係魂限

自膠
見到有人話追加,以為包埋入面
between,其實o個幾碌炮唔係咁靚仔
旅行出意外要填數

有性趣

夾唔夾?

仲有一隻 你預1500-1600左右
唔知運費幾錢
旅行出意外要填數

有性趣

夾唔夾?

仲有一隻 你預1500-1600左右
唔知運費幾錢

睇可以選EMS(三日內到),預¥3000-4000
如選Registered mail , 預¥1500-2000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞