召喚痴線西 (244)

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
去旅行一日食夠5餐然後番到香港繼續單車機打卡
cls佢又飛
仲好意思成日呻自己好撚忙、冇時間
要為咗觀眾開心而勉強自己經常去旅行去食嘢去打卡真係好慘好辛苦

其實佢啲fans睇佢為乜?就算唔睇佢youtube淨係睇佢ig story都已經會覺得好撚煩
個content就係隻豬西日撚日投訴呢樣嗰樣 但又根本冇乜嘢值得投訴
第一次見條小q 戴到choker款
唔怪得d兄弟都係d呀叔輩黎

真係好撚樣衰個食相
到底咩人會睇完仲comment 覺得好食好睇
點解唔吞左先講野
俾人望到咀嚼中的食物會更有說服力
心諗佢老公係識食就唔會食酸黃呢件豬扒啦
屌 啱啱碌去睇下佢條太安樓vlog d 留言
呢班人係盲既定係佢本人寫架

尾二個張
其實佢兩公婆都幾襯 性格一樣咁閪咁自大 就連食相都一撚樣 好有夫婦相
冇睇開酸黃,見到cap圖好好奇所以用2x睇咗條片,認真想知點解會有人鍾意睇佢地兩公婆,食相肉酸,講嘢藐嘴藐舌,酸黃仲要成個巫婆咁
Christy Lai竟然冇去個婚禮 明明記得求婚嗰陣有佢份
兩姊妹塊面究竟打咗幾多
硬到好似唔識郁咁
乜撚嘢不錯吃

吉吉真係好鍾意抄其他國家嘅youtuber
仲要嗰人玩唔起 名牌店拍到一塌糊塗
人哋係嚟香港旅行 先搵香港司機幫手介紹餐廳 順便知下本地人鍾意食啲咩 一係抄到足去旅行搵司機介紹 佢一定玩唔起 驚人伏佢
連標題都費事改
佢條片後半塊面油到
佢好似之前去Singapore 都拍過呢類型
冇20年掛佢個妹早兩年都24
計返katrina都27 28
10-13年啦
初期有sub過佢但自從佢臨分手到分手嗰個階段啲片越嚟越shit就unsub了
大家指出年齡差覺得唔係因為喺愛情方面守舊
睇相唔覺得男有四張嘢
鬼佬同阿妹先 鬼佬個樣仲老過ching爸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞