召喚痴線西 (244)

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
最近咁多利申唔知佢係邊個咁衝入黎
痴線西開到244實有原因架啦
我覺得係一個開到244既post留低一句「我唔知佢係邊個」就走既都幾好笑
你無睇開真情睇到第一千集衝入黎問呢套野講咩架 你睇下有無人答你
same見到咁撚醜又肥都做到kol深感驚訝
最近好多「唔知酸黃是誰」嘅user 幫佢講嘢
出色度到好高(乜撚都睇唔倒)
唔出色(一抹勁深色)

我都係
睇咗佢撩鼻屎先知有呢個人
真係好出色
屌如果炒返起啲片 水魚真係唔撚洗再撈佢咁多年黎根本冇改過
冇睇開水水
想問點解要工人姐姐一打二入迪士尼
工人姐姐係老母?
帶住小朋友去東京 竟然會唔去迪士尼/動物園 一個小朋友行程都冇
其實佢月入幾多 肥師奶一個
見佢真係個個月都去旅行
平時啲相P撚到
仲要其實日本啲餐廳已經好貼心
講緊十間有八間都有兒童餐食
連我上次去食牛舌嘅餐廳都有
條女肯定驚帶住個女食飯麻鬼煩 食飯前俾個女食呢啲即食野 咁陣間食飯就唔洗嘈又唔洗下下餵佢食
講其他kol又唔會出嚟
佢係香港有條片 帶個囡去fendi 揀禮物
養到個囡好物質咁……唔係話唔得 不過好俗
不過好過alicehaha 既
佢所有野好鐘意用名牌堆砌
識唔識佢都唔緊要 唔識佢最多咪上一頁出返去
見到好笑咪笑下佢 痴線西明明就係咁
最慘係入到黎掉低一句我唔知佢係邊個 然後道德撚上身覺得唔好話人唔好笑人
酸黃啲鼻屎都無hi落我身到 但見到呢種人都做到KOL覺得好笑想笑下啫

好想知呢個怨婦幾時可以收皮
見佢話不斷餵餅又飲即食野 冇益又多糖
喺佢角度個女淨係食依啲咪叫乖同配合囉

一個大人全日淨食零食都搞唔掂啦 何況佢個女咁細
係佢根本冇諗過個女姐
食親唔係燒肉就生冷野 去親唔係名牌就打咭
同個女正正經經食餐飯有幾難 日本有啲餐廳都有兒童餐
覺得佢有啲想學大陸童星王詩齡嗰老母咁 由細開始比個女著名牌
睇見都覺得真心慘,佢地食正餐個女就on居居坐隔離陪佢地食
著名牌去日本食即食野慘啲 定做alicehaha個仔剩係著同一件小熊貓左手白飯右手饅頭再直入黑房慘啲
有一日佢post story話前一日帶唔夠零食嚇到佢地第二日即刻帶左兩倍
算啦如果係咁不如留個妹係香港同家姐玩算啦
咁辛苦帶埋去真係唔知為乜
佢呢啲親子遊行名店食好西嘅時間分分鐘仲多過你地自己去

仲有佢著埋斗篷加對厚底拖鞋就知佢出街都唔洗抱b架啦
都咪講叫佢搬架bb車
睇到個story完全唔知佢咩心態
小朋友食咁多零食唔係一個好習慣… 但佢為左塞住個女把口仲要再帶多啲

除左佢打咭嗰次係推住架BB車之外
次次都係呀爸/TB老公睇住個女…
咁樣叫自己做親子KOL呃PR product 真心勁無恥
明白去旅行一定係會比較放闊啲
好似搭飛機會俾佢睇足咁多個鐘ipad
或者會俾佢啲零食佢食下等大人可以行一陣
但唔係全程都狂食囉酸黃

佢今日番香港請問佢有無一個行程係for個囡?
有無去過playhouse果啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞