召喚痴線西 (244)

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
屌 睇睇下覺得佢個樣都有啲似
pkjen新片後尾係咪憑歌寄意
見被del嗰個人再留過 睇下仲會唔會del先
為咗拍片影相唔諗下安全抵俾人話
佢老母直接del post
好似delete咗
可能cut咗嗰段再出過post
Alice haha都推到 佢點會唔得
鼻屎王啲笑料實在太多
🥺🫶🏻 支持 暴食虐兒撩鼻屎減肥專家KOL
咁蝦乾之前言論真係太出眾
又黑房又強行戒奶
無辦法唔睇到班媽媽眼都突

但酸黃係佢有佢玩 生完就唔關佢事
啲囡由工人同老公湊
反而無咁多嘢比人講
阿豬媽仲老母過阿水水老母
講真,如果唔係佢真心錫啲小朋友,邊會肯日日都咁辛苦一打二去迪士尼呢啲咁熱嘅地方玩
懶啲嘅工人姐姐,隨便搵啲嘢打發個小朋友就算啦

利申本身有睇開,見阿豬媽佢臨走之前為咗想同兩個細嘅留返多啲回憶,日日有時間就帶佢哋去迪士尼

我一個大人呀,普通夏天去都頂唔順,更何況佢仲要湊住兩件化骨龍,真心佩服

講真,我睇佢嘅原因都係鍾意睇水水同阿豬媽嘅互動,冇咗阿豬媽,冇咗個Chemistry其實都冇乜好睇
已unfol
Aliceha專心湊仔之後都冇乜野睇
係整啲野食驚嚇左啲
但最少都叫會親手整野食比個仔
酸黃應該斟杯水都叫工人/老公/老豆做
個人認為帶兩個女去旅行再留佢地同工人係酒店都夠值得係公海開一個post
酸黃呢啲都好濕碎啫
都係衰樣衰、格衰
但又冇話昆啲follower錢嘅
真心有排都未追得上蝦蝦啲螞蟻論、淘寶扮韓國貨嚟搵奶粉錢
比個女日日食罐頭嘢真係cls
Cls日日呢個工人姐姐做錯咩我都可以原諒佢真係當兩個女自己生
認同認同
日日自己去買名牌
唔理個囡
都值得比多啲人知
蝦蝦最難頂係成日扮專家
用咩都要用最靚,咩L夢幻打邊爐,全部LC碟
但係買餸又要勁寒酸,透光肉片,5粒魚蛋都買得出手
每餐飯都係澱粉質配澱粉質
仲有煮個公仔麵又加啲味粉喺中間扮decor都做得出
仲成日要扮L曬有品味,扮女神

反而酸黃光明正大咁死八婆、撩鼻、暴發戶風格
又幾有娛樂性
蝦蝦唔係專心湊仔
係俾人追擊到焗住只可以湊仔啫
以佢嗰種咁自大,又懶專家嘅個性
仲記得佢攪到角仔啲片有結晶尿,勁癲
肯定都唔方有幾錫啲細路
只係佢唔敢再po出嚟,見唔到咪好似好啲咁

利申:
兩個都係一舊屎
僱主
食正餐要慢慢一啖啖餵會拖慢進度,食啜啜最方便
因為冇人可以阻住佢享受美食同睇衫
感覺酸黃無睇痴線西 唔覺佢有收斂少少
On9
未del前見到佢老母reply話係姐姐同老豆一左一右睇實
佢成日都突個死人頭想復出喎
早排柒一鑊epson 部印貼紙機開團
自己又冇做功課 開唔成團呢返埋之嘛
佢啲教育方法又係cls
唔覺得兩個邊個有好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞