召喚痴線西 (244)

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
肯撚定有 次次啲cm得一個負皮
所以兩個都要收皮
專心湊仔女
佢係最近先帶大仔出去咋 個個weekend 數多咗
酸黃咪又係扮食家
唔止架 成日ig qna咪扮專家囉
人地問乜都可以好有經驗好有想法咁答人
減肥 人生難題 湊小朋友 兩性關係 名牌袋 全部都答到成個專家咁
仲會話人無避孕搞大肚添
真係好少見小朋友咁瘦同埋餐餐都大量澱粉
睇到都覺得唔夠營養
覺得蝦乾以前細個可能屋企環境同條件都唔係咁好,佢就拎曬嗰一套嚟照顧小朋友 (見佢連用洗衣機都好似發現新大陸要出POST講就覺得佢以前生活都可能真係幾艱苦)
佢老公就掛住打機咩都唔理
坐econ? 以為個羊叔有料到可以比藍瓜珍程程坐business坐econ成件事好唔珍珍
推到出公海
想肥西收皮 (雖然會冇得笑)
肥西收左皮佢老公係咪要出番黎賣保險 冇得扮上等人
無計貧窮真係會限制左一個人既思想
睇佢餐餐要吃澱粉塞飽自己同個仔 買肉只係敢買少少 打邊爐每人食幾多粒魚蛋都要計住 就知個種窮人思想已經刻左入佢DNA
明哥份新工好忙大chur 應該冇時間打機
出嚟做PT 笑大人個口兩公婆都淨係識踩單車
之前見佢個「微量肉」都O咗嘴
我唔係食肉獸都心諗駛唔駁咁harsh呀
知唔知佢而家返咩?
通常都係要涉及錢銀野先會令到個kol收皮
知 不過唔好搞人新公司啦 人工可觀但係忙 叫買咗三房奧運養到全家個仔讀LS老婆唔使做又請到工人 其實佢哋生活幾好
勁危險囉,無人傍住,一向後跌就無咗棵搖錢樹,值得咩
快啲收皮
唔覺帶大角去好多地方
係之前不斷俾絲打串佢唔帶大角出街,呢半個月先去公園
仲個個post提住係免費唔洗錢嘅公園,煩到閪
傻西老母當啲女搖錢樹,淨係掛住影影影
話咩左右其實有人冇影到,咁跌落街捉唔切呢
小朋友真係為咗比你個西人r like去冒依個風險
免費先去咋
唔止 佢部衣車就留
個仔啲玩具就收鳩埋係電視櫃/突然換一批
個仔都冇得自己玩自己中意玩具
完全control freak cls老母黎
佢同酸黃只係兩個極點 一個生完唔理唔湊
一個就乜都佢安排佢控制
兩個都自私撚
交換湊
澱粉vs零食放題
咁我揀零食算
起碼仲有名牌衫着做下土豪
好過日日着小熊貓衫

利申兩個都憎 支持追擊哂兩個
佢地兩個都係怨婦咁款
吉吉同佢啲fd拍片嘅時候feel到佢啲fd都好尷尬
冇乜互動 淨係睇住吉吉自己對住鏡頭講嘢咁
好心佢一係就自己一個拍 搵得fd一齊就多啲互動啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞