召喚痴線西 (244)

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
想問下其實嗰日你點解明知live 緊都要撩鼻屎 仲要左右手係咁彈
吹捧
嫌棄
間中追下post
都諗左陣 其實條女真係好肥咩
生完咁嘅身型都幾好睇啦
但成日提住要顯瘦、要做機減肥、又為咗條皮帶可以扣埋一格沾沾嗰個係佢自己喎
每日幾個story都要提住減肥、開口埋口又話瘦咗
咁佢其實係唔係body shame緊佢自己
吊到酸黃本人?
Sor 禁錯負評
擺明係啦 係咁自信咪唔p唔就角度直出囉
做得網上人物預左比人講
忍唔到口中意食又懶
唔話得咪摺埋囉
我地做消費者買野 佢就收sponsor
身型管理都係佢份工一部分
應該係以為自己企開咗入唔到鏡
(諗唔到其他原因)
好大包容力
佢本人覆就唔係咁既語氣啦
本人覆會打千字文反駁+好多🥹🥺🥲emoji
真係...搞唔撚掂
我諗重點係肥豪從來無扮過專家講減肥
無好似酸黃咁 做完瑜珈 踩完單車打晒卡
(從來無睇佢 都係追po先識佢)
其實肥唔緊要架
唔好格硬話自己瘦先得架
事實上同瘦真係有好大段距離
做kol 其實好多嘢可以sell
偏偏佢又忍唔到口 又唔係真係fit
又要成日sell 自己著衫好睇 同減肥成功?
就令人好想笑佢囉

從來都唔覺得要瘦先做得kol
係佢無端端吹到自己又高又瘦????
啲ootd 又鬼五馬六
咁似大陸個啲租絲襪着
先不論可唔可以用「好睇」嚟形容佢身型
如果佢接受到自己係咁撚肥 覺得自己好睇
就唔會張張相都P異空間咁 背景扭曲晒啦
肥豪有成功減過肥架
仲要成隻馬咁 邊忽靚
睇左人地影佢果啲片/相先講
無得P,無就角度拉長鏡頭,又無將部機set到頭頂咁高,即刻現型
其實我又覺得係ok 既
不過mk 味濃
唔come 擺

有氣質既come 擺d

網紅樣 大陸樣 你撘地鐵一睇就認得出
咁酸黃咪又係出過條片減左d
轉頭食食食反彈返
一樣又係含住d野食咁講野
講真未見過佢真人
點知佢d衫係咪真係顯左瘦
可能佢真人唔咁樣仲肥
好難想像除咗佢本人,仲有邊個講得出呢句「生完咁嘅身型都幾好睇」
其實做咩要拉埋肥豪落水 人地有認真做gym 飲控瘦到衫都鬆一個碼酸黃呢啲淨係識去sell d 垃圾瘦身機就算鳩數啦
襯衫柒同減肥係笑料嚟咋喎,邊有人追擊
明明大家係追擊佢嗱咋、當眾撩鼻,成口食物講嘢,喺人哋細路面前狂爆粗
仲有對自己兩個女冇耐心,又要生又要嫌棄
對觀眾啲態度西

呢位酸黃打手閱讀理解係唔係零分?
果然有咩偶像,有咩followers

利申:
都覺得酸黃冇咩好追擊
但唔反對開個po專笑佢兩公婆啲柒事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞