召喚痴線西 (244)

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
佢又講得唔係錯 希望佢過到去都改變到自己心態唔好怨呀!
已經超越咗brandy嗰種軟飯level
巴西佬直情係廢人來
巴西阿爸阿媽又過咗嚟韓國
唔知今次又點樣豪華招呼佢哋
乜過大禮喱part結咗婚咁耐都未完狗妹報應
做人搖錢樹,唔搖都會自動跌錢 闔家收禮收到手軟,巴西佬喺屋企鳭fingfing打下機就收靚車做生意又係老婆幫手收完大禮都要同班同鄉曬吓命
合理估算巴西成家好快會半定居韓國新抱會買間大屋務求比個溫暖嘅家佢哋
除左最後一句好似全部都鬧緊人咁
講嘢係唔夠圓滑 加咗啲濕鳩🥺🫶🏻emoji又覺得佢假 唔用又惡 佢都係唔講嘢好了
咁咪唔好講嘢
份份工都有唔同要求
做唔到不如諗下自己啱唔啱呢份工
夾硬繼續做就預左要俾人話
真係擔心佢屋企會有木蝨
Kiko好似比上一個求婚無耐,下一個又要求婚了
Brandy 起碼識煮飯
其實巴西佬唯一作用係咪比狗妹做gimmick
上一個賣花茶
又未必
起碼冇掟電視同呃錢先
好痴線
一時又話巴西>>>> brandy因為錫屋企唔打人
一時又話brandy>>>>巴西因為brandy識煮飯
我都想知 睇完可唔可以上嚟update

唔想俾點擊率狗妹
見兩個ig都冇del合照
但本身yepi pin咗佢地合照,依家無咗
無del合照又唔代表啲咩嘅,yepi同希哥啲YouTube片都唔del啦

佢講嘅嘢無錯
但我又唔覺得佢自己有準備好先生兩個喎
兩個我揀巴西佬
兩個都廢,起碼巴西佬成日笑笑口安份守己,B個種自大無料扮四條真係好難頂
咁又係 巴西佬淨係聽話就得 你安排好就唔衰 Brandy又會出啲垃圾意見 唔聽又會發脾氣 好撚麻煩
同埋起碼巴西好似同狗妹屋企人關係唔錯?
好耐冇睇佢
淨係唔會打人、冇嫖賭飲吹、冇扮大袋以經好過花甲王唔止少少喇
Katrina今日結婚 見返好多痴線西追擊過嘅KOL
2個一定㨂巴西喇
2個都要老婆養
B搵埋錢比佢洗仲要比佢打
巴西起碼睇落真係錫個女
對住狗妹父母都叫以禮相待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞