召喚痴線西 (244)

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
咁香港有無邊個出名既kol係咁玩法?
定係只限大陸?
你入去啲支那pr公司做下咪知
佢地一間studio幾百人一齊用 每人唔同主題 睇下邊個扑得中會紅 一紅就抵得返條數啦
當然唔紅個啲會食好多年白果
見到其他人個個都咁努力想贏
然後一到kitling就廢物港女上身
好心一開始就唔好參加啦
次次見到小薯茄請埋蛙妹呢啲垃圾 之前又同雪妖拍過野就覺得好忟成日參埋d 廢柴玩
覺得小薯茄唔想比人叫兒童台同埋四台聯辦之後開始唔好睇
好睇但可能無廣告就唔拍e.g冰戲富
好多片為咗轉型都變到好悶同好尷尬

之前麗英同蛙妹合唱 又係唔知點解會揀佢
兩個都唔會聽 兩個唱歌都
屌真 喺唱歌同樣貌方面佢哋真係不相伯仲
只不過麗英人緣好啲先感覺冇咁乞人憎
我意思係佢哋「放工後」返嘅「屋企」係租返嚟專for拍片 類似片場咁樣
唔係比佢哋住
唔出樣嘅 紅嘅只係個account 個出鏡人嘅身份本來就係假
只要個account boost得起就有人落廣告 有廣告 整嗰個account嘅公司就賺到錢

信唔信是但你
啲社畜會暢想自己都可以有咁「充實美滿」嘅放工生活掛
當ff下
佢同蛙妹擺明去hea
嘉瑩都用心去跑下步 個妝都溶埋
佢地2個淨係係側邊行行企企同長期拎住相機
唔想玩好心唔好參加
都話唔係租間屋係公司入面搵間房搭個景一齊用架
我覺得呢啲vlog唔多唔少都有啲政治成份
通常人設都係九十後/零零後 係大城市搵到少少錢 自己租屋住 宣傳佢地努力向上既生活 唔比人躺平
中間攝下唔同product賣廣告咁
終於出事!不學無術嘅mk 妹開既舖頭都敢去 真係後果自負
係咁上下啦教人滾水淥con嘅mk妹
GG

雲西選工展小姐
唔睇名都搵唔到邊個係佢
召喚痴線西 (245)
https://lih.kg/3564514
召喚痴線西 (245)
https://lih.kg/3564514
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞