NGT48討論區第11回︰大米至尊宮島亞彌 奈良天下莫敢不從 萌香不出誰與爭鋒

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
今年出紅白無可能
下年可以試下 但唔知48會有幾多組出到

肯出多幾單咪有可能囉
講下第啲嘢 我份工好辛苦

日日要諗唔同理由同人sell一樣嘢

但啲人成日駁你

有時駁唔到都要死撐

又要捱老細鬧

轉行囉,淨係睇你同我鬥交就知你口才未夠班,你係滿腹經綸,但係急才口才一般,你都係靠番食腦或者技術型啱你多D

係囉 又唔好人工
世界各地都係政府工嚟 唉 不過香港政府唔請依啲
留返得NGO做

講咗啲咩自己諗下

賣環保吹

NGO唔一定係環保事嫁
全寫係non governmental orgasm唔知咩tion (唔識串)

你唔係扮唔知咩叫環保吹呀

你唔係扮唔知咩係orgasm呀

港女mode:

點解呀,咩嚟㗎,
今年出紅白無可能

肯出多幾單咪有可能囉

朝早唔想起身都起埋身

早晨

Po過未

小朋友9up
今年出紅白無可能

肯出多幾單咪有可能囉

朝早唔想起身都起埋身

早晨

特登早起調理個身體 廢事晚晚夜瞓
今年出紅白無可能

肯出多幾單咪有可能囉

朝早唔想起身都起埋身

早晨

係咪FF得多,用腦用得多好易殘
今年出紅白無可能

肯出多幾單咪有可能囉

朝早唔想起身都起埋身

早晨

係咪FF得多,用腦用得多好易殘

ff唔駛用腦

Po過未

小朋友9up

依度都係
好啦,我決定要開個STU宣傳區,要同呢度割蓆分家

走啦25
NGT48「青春時計(豆腐メンタル Remix by tofubeats)」SIDE A
01. 青春時計(豆腐メンタル Remix by tofubeats)
02. 青春時計(フランスパン Remix by happy machine)
03. 青春時計(オリジナルMix)
04. 青春時計(アカペラMix)
05. 青春時計(Instrumental)
SIDE B
01. 空き缶パンク
02. 出陣
03. 純情よろしく
04. 暗闇求む
05. 下の名で呼べたのは…
on9

走啦25

海軍不了

走啦25

海軍不了

我都未宣傳咪不了囉,大米都唔係第一個就彈起啦

走啦25

海軍不了

不了
我要推到STU水鬼升城隍

走啦25

海軍不了

不了

不了
有冇巴打知乜係 mtr 模式?
唔覺有分別既

走啦25

海軍不了

講到好似你未宣傳就無望過咁

走啦25

海軍不了

講到好似你未宣傳就無望過咁

MP你係咪CK=BL
唔覺有分別既

珠巴點解用An機嘅
無問題架港男ff架妹同港女ff oppa一樣姐

我都是FF㗎妹的
無問題架港男ff架妹同港女ff oppa一樣姐

我都是FF㗎妹的

2樣都唔太ff
唔覺有分別既

珠巴點解用An機嘅

出左街做野
唔覺有分別既

珠巴點解用An機嘅

出左街做野

啲圖要㩒左先睇到 唔會有所謂呀叔睇蝕你由住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞