NGT48討論區第11回︰大米至尊宮島亞彌 奈良天下莫敢不從 萌香不出誰與爭鋒

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
鄉姑柒柒地先正

咁有勞G Bra唔好再燈上村
btw 潟姐係自己唔去最終徵選佢去既話營運9成收硬佢

因為太靚,但AKB要村姑

大米何嘗又唔係鄕下妹團

鄉下妹又點喎

唔啱你咖啦 走啦 返去博多睇蘿莉okay?

櫻花邊度蘿莉,明眼人都知老江湖啦

都唔係好蘿莉啫

5年前就籮

潟姐醒呀 讀埋書先做idol
講各位毒撚進入驗身

https://m.facebook.com/Apolonews/photos/a.214985909549.134958.181394559549/10155319609419550/?type=3&theater

一個人牛角係咪11級

極懷疑墨仔13級,it狗

因為太靚,但AKB要村姑

大米何嘗又唔係鄕下妹團

鄉下妹又點喎

都唔係好蘿莉啫

5年前就籮

13-15年全盛 16年打後麻麻

大米何嘗又唔係鄕下妹團

鄉下妹又點喎

都唔係好蘿莉啫

5年前就籮

去得太多韓國

鄉下妹又點喎

都唔係好蘿莉啫

5年前就籮

依家正喎

你邊個都話正咖啦

why 唔去?

無details講好似 正係話有事去唔到
其實之後d2最終徵選佢唔知係咪又想淆底唔去 係呀媽支持佢叫佢去啦 好在最後都有去

都唔係好蘿莉啫

5年前就籮

依家正喎

你邊個都話正咖啦

Nmb ske 不了

nmd 澀谷
ske 08
都很正

都唔係好蘿莉啫

5年前就籮

依家正喎

你邊個都話正咖啦

Nmb ske 不了

nmd 澀谷
ske 08
都很正

nmb識睇一定睇 miru 吉朱

都唔係好蘿莉啫

5年前就籮

依家正喎

你邊個都話正咖啦

Nmb ske 不了

nmd 澀谷
ske 08
都很正

原來,珠巴有推推08㗎

唔怪之得仆咗街啦
俾nao上左位先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞