NGT48討論區第11回︰大米至尊宮島亞彌 奈良天下莫敢不從 萌香不出誰與爭鋒

1001 回覆
8 Like 4 Dislike

墨仔,愛兄弟定愛黃金

愛馬拿豬
潟姐喊個時好誘人
講真,做偶像真係忙到仆街撚有時間溝仔咩?(尤其係柏木出事之後收緊咗,要報到)

又枕營業又溝運動員係咪自己條女比人NTR過有心理陰影?
笑4左舊登句牙joe我地番家啦仲係熱門度
潟姐喊個時好誘人

我無走喎

仲成日撞到會然高X萌X添
講真,做偶像真係忙到仆街撚有時間溝仔咩?(尤其係柏木出事之後收緊咗,要報到)

講緊咩 點解咁跳嘅

講緊咩 點解咁跳嘅

珠巴潮文改
臭雞又吹到似層層咁,講真你一個係雞唔代表全團都係雞好唔好?
鬼頭桃菜不代表我!

更加唔使講其實你喺團入面其實冇朋友......

講緊咩 點解咁跳嘅

珠巴潮文改

唔似喎
快撚比人玩殘然後收皮啦!屌鬼頭老母臭閪!

我無走喎

仲成日撞到會然高X萌X添

mb高倉就話啫,會員果個不值一提

我早兩日撞到佢,係佢老公間鋪頭食野
潟姐真係好靚 點解當初選akb會唔入 不過好彩無入到

枕營業又溝運動員係咪自己條女比人NTR過有心理陰影?

陪老細呢樣我不嬲睇idol完全唔會諗
睇idol呢啲咁光明既野就唔好諗埋啲裏垢
但有無空餘時間拎o黎溝仔就一定有 睇下個mb會唔會姐
最初都係因為你自己一個去藝人聯誼飲大咗比手越執上房咋,仲要扮清高快撚啲去食屎啦!!!!!
最初都係因為你自己一個去藝人聯誼飲大咗比手越執上房咋,仲要扮清高快撚啲去食屎啦!!!!!

做乜突然諗起條8婆?

睇到2ch又講枕營業
由佳真係好正 點解當初選akb會唔入 不過好彩無入到

由佳真係好正 好彩入到ngt 不過點解珠巴要推佢
其實三上好似有fd 同ske個堆mb仲有出o黎
有啲都仲在藉添

做乜突然諗起條8婆?

賤人
D片又唔好睇wo
唔好理三上啦 愈理佢咪姐係俾流量佢
唉 彩姐應該係珠po講 幫珠珠刷下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞