NGT48討論區第11回︰大米至尊宮島亞彌 奈良天下莫敢不從 萌香不出誰與爭鋒

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
死 駁唔到
敗仔好波

港女出軌機率一定大過㗎妹囉

冇上進心同埋安全感
不要再說了

你夠無事業心同手感啦
死 駁唔到

香港根本女權大到已經變相係歧視男人
講下第啲嘢 我份工好辛苦

日日要諗唔同理由同人sell一樣嘢

但啲人成日駁你

有時駁唔到都要死撐

又要捱老細鬧
包番個底先:
我知彩姐同乳細係絲打,其實我個人唔係咁㗎,我只係想揾位屌下墨仔先會講D咁嘅嘢

但啲人成日駁你

有時駁唔到都要死撐

又要捱老細鬧

轉行囉,淨係睇你同我鬥交就知你口才未夠班,你係滿腹經綸,但係急才口才一般,你都係靠番食腦或者技術型啱你多D
無問題架港男ff架妹同港女ff oppa一樣姐

明白事理

Btw 追呢個post 彈左兩次app

明白事理

死 駁唔到

香港根本女權大到已經變相係歧視男人

香港地依家有塊西真係可以打橫行
有無巴絲識日文,係咪講緊希望食住個勢上紅白?

Btw 追呢個post 彈左兩次app

你知佢講乜咩

但啲人成日駁你

有時駁唔到都要死撐

又要捱老細鬧

轉行囉,淨係睇你同我鬥交就知你口才未夠班,你係滿腹經綸,但係急才口才一般,你都係靠番食腦或者技術型啱你多D

係囉 又唔好人工
世界各地都係政府工嚟 唉 不過香港政府唔請依啲
留返得NGO做

講咗啲咩自己諗下

但啲人成日駁你

有時駁唔到都要死撐

又要捱老細鬧

係囉 又唔好人工
留返得NGO做

講咗啲咩自己諗下

賣環保吹
有無巴絲識日文,係咪講緊希望食住個勢上紅白?

開頭話青春時計好好買,中間訪問北原就講客氣嘢個D類似,ngt就好似我嘅親生仔咁,好高興帶大咗佢,而家有D成積,尾段就話想學舉今年咁可以出席紅白,大約咁

利申:五十音人仕

但啲人成日駁你

有時駁唔到都要死撐

又要捱老細鬧

係囉 又唔好人工
留返得NGO做

講咗啲咩自己諗下

賣環保吹

NGO唔一定係環保事嫁
全寫係non governmental orgasm唔知咩tion (唔識串)
今年出紅白無可能
下年可以試下 但唔知48會有幾多組出到

但啲人成日駁你

有時駁唔到都要死撐

又要捱老細鬧

係囉 又唔好人工
留返得NGO做

講咗啲咩自己諗下

賣環保吹

NGO唔一定係環保事嫁
全寫係non governmental orgasm唔知咩tion (唔識串)

你唔係扮唔知咩叫環保吹呀
今年出紅白無可能
下年可以試下 但唔知48會有幾多組出到

幾個成員用AKB個朵應該得,淨係NGT就唔敢講

但啲人成日駁你

有時駁唔到都要死撐

又要捱老細鬧

係囉 又唔好人工
留返得NGO做

講咗啲咩自己諗下

賣環保吹

NGO唔一定係環保事嫁

你唔係扮唔知咩叫環保吹呀

你唔係扮唔知咩係orgasm呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞