NGT48討論區第11回︰大米至尊宮島亞彌 奈良天下莫敢不從 萌香不出誰與爭鋒

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
迷乃同迷米到底有咩關係?
米po咁多乃人嘅

唔通真係睇開太靚要鄉下妹中和下

人地入嚟吹水,唔係入嚟加推

原則上係可行 我淨係推一個都講到嘢
迷乃同迷米到底有咩關係?
米po咁多乃人嘅

唔通真係睇開太靚要鄉下妹中和下

人地入嚟吹水,唔係入嚟加推

Agger
吹吹下水可能加推到 好似係
請參考升中4了青
乃巨逐個入嚟撚狗
想睇加藤美南但無乜心機再睇多團
請參考升中4了青

佢玩開公廁,唔好攞佢同優里ching比

無關係 我推緊山田但我係完全唔睇NGT

係咪好想同佢瘋狂打關斗呢
請參考升中4了青

佢玩開公廁,唔好攞佢同優里ching比

叫我敗仔喇
我要load陣先知你講我

無關係 我推緊上村但我係完全唔睇欅

幾時有: 無關係 我推緊肥秋但我係完全唔睇idol group

我開頭都係咁諗 冇心機推多團 諗住睇一兩集恥笑珠巴

點知

無關係 我推緊優佳里但完全唔睇TA

係咪好想同佢瘋狂打關斗呢

美男係好女仔o黎
想問吓,係咪飯46嘅大大都係米八型棍子

幾時有: 無關係 我推緊肥秋但我係完全唔睇idol group

原來g bra 欅係推上村
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞