NGT48討論區第11回︰大米至尊宮島亞彌 奈良天下莫敢不從 萌香不出誰與爭鋒

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
喂....我啱啱整好咗D資料,可以開個STU討論區,你覺得開唔開好

唔好啦...會做到2邊吹水好煩

個個post我無諗住吹水,淨係想用嚟推廣同介紹STU成員,即係類似我一個人齋貼野,唔回應咁

你自己鍾意都可以 或者可能會令到我睇
喂....我啱啱整好咗D資料,可以開個STU討論區,你覺得開唔開好

唔好啦...會做到2邊吹水好煩

個個post我無諗住吹水,淨係想用嚟推廣同介紹STU成員,即係類似我一個人齋貼野,唔回應咁

你自己鍾意都可以 或者可能會令到我睇

我其實都諗住個post名叫做STU宣傳及推廣區

知道無咩人留意開STU,諗住就咁一回過就算,無諗住可以開第二回

【フォトログ】08/10 #小熊倫実

🤝🤝🤝
昨日は研究生公演1周年、今日は誇りの丘公演、ありがとうございました!
やっぱり公演すきだあああ☺️☺️
そして明日は握手会🤗💗
わっくわくわく🤤
1部と2部と5部と6部ヽ(´▽`)/

Po過未

Po過未

我記憶中未

【フォトログ】08/10 #小熊倫実

🤝🤝🤝
昨日は研究生公演1周年、今日は誇りの丘公演、ありがとうございました!
やっぱり公演すきだあああ☺️☺️
そして明日は握手会🤗💗
わっくわくわく🤤
1部と2部と5部と6部ヽ(´▽`)/

係喎今日握手會,即係無公演睇
頭先搭車 無咩位 得一個瞓咗嘅女仔隔離吉咗
我廢老一定要坐

佢瞓咗中下中下唉過嚟
咁無咩特別啦 朝早咁早

我繼續玩電話無理佢

過咗段時間 佢醒咗望咗我一陣

又瞓過

但正常知道隔離有人都唔會再哄埋啦 一般都中第個方向

佢繼續唉埋嚟

所以話香港女仔真係好
頭先搭車 無咩位 得一個瞓咗嘅女仔隔離吉咗
我廢老一定要坐

佢瞓咗中下中下唉過嚟
咁無咩特別啦 朝早咁早

我繼續玩電話無理佢

過咗段時間 佢醒咗望咗我一陣

又瞓過

但正常知道隔離有人都唔會再哄埋啦 一般都中第個方向

佢繼續唉埋嚟

所以話香港女仔真係好

文筆生動有趣,唯未能加甜

評分:💯

真人真事點加甜

真人真事點加甜

如果係真事,咁墨清一定係有型靚仔成功人仕

可唔可以教禾cow女

真人真事點加甜

可唔可以教禾cow女

關咩事
我真人唔靚仔
重點係吹奏港女

真人真事點加甜

可唔可以教禾cow女

關咩事
我真人唔靚仔
重點係吹奏港女

咁都唔靚仔,又唔見有女埃落我度
港女一般樣正正常常唔差

大部分都係乖嘅 好心底

成長背景又類似易相處

識揀一定揀港女結婚 值得一齊過世

支持本土生育
港女一般樣正正常常唔差

大部分都係乖嘅 好心底

成長背景又類似易相處

支持本土生育

可惜日本男人多數渣ga (日本女仔世界第一)
港女一般樣正正常常唔差

大部分都係乖嘅 好心底

成長背景又類似易相處

支持本土生育

點解日本男人渣
港女一般樣正正常常唔差

大部分都係乖嘅 好心底

成長背景又類似易相處

支持本土生育

墨仔有女朋友未
港女一般樣正正常常唔差

大部分都係乖嘅 好心底

成長背景又類似易相處

支持本土生育

日本男廢,留意到港男其實大部分唔差,不過部分成日怨怨怨 又怨港女唔好又話佢地係雞 你係港女都反感啦

網上同主流媒體成日都將「港女」污名化
係 係有港女係唔好 但「港女」個負面標籤係誇張咗

係咪都話港女乜乜乜 你係港女聽到咪搵其他國家男人囉 你班港男日日標籤佢
港女一般樣正正常常唔差

大部分都係乖嘅 好心底

成長背景又類似易相處

支持本土生育

墨仔有女朋友未

婚都結埋 秋元真夏

唔是港女
咁有得簡㗎妹同港女,你都係會簡港女結婚

有得揀揀港女

有得揀揀港女

咁如果㗎妹係真夏呢

有得揀揀港女

咁如果㗎妹係真夏呢

一樣 港女尾機

有得揀揀港女

咁如果㗎妹係真夏呢

一樣 港女尾機

屌....chok唔到你出錯添

墨仔諗住今日長註米post

有得揀揀港女

咁如果㗎妹係真夏呢

一樣 港女尾機

睇多唔多嘢做

開定吹水話題吸引新人 琴日敗爺都係話為吹水 好似係

有得揀揀港女

咁如果㗎妹係真夏呢

一樣 港女尾機

睇多唔多嘢做

開定吹水話題吸引新人 琴日敗爺都係話為吹水 好似係

Yes
因為唔想再加推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞