NGT48討論區第11回︰大米至尊宮島亞彌 奈良天下莫敢不從 萌香不出誰與爭鋒

1001 回覆
8 Like 4 Dislike

你d興趣咁男性化既

Counter Strike 男性化
https://www.youtube.com/watch?v=P9qHtgMf2hs

山本彩BB一定係男仔

我不嬲話佢有鳩㗎啦

香港有山本彩呢type既即刻仆過去溝

短人無market, 除左日本

係香港好難有女仔完全無market

I mean if 山本彩 is a man

唔係Chi Sin咩

Counter Strike

你d興趣咁男性化既

Counter Strike 男性化
https://www.youtube.com/watch?v=P9qHtgMf2hs

山本彩BB一定係男仔

我不嬲話佢有鳩㗎啦

香港有山本彩呢type既即刻仆過去溝

短人無market, 除左日本

係香港好難有女仔完全無market

山本彩呢種男女都有market
乳細如果你要用一位MB來形容自己,你覺得自己最似邊個

你話邊方面先

你話邊方面先

你話邊方面先

邊有人話自己似明星性格就諗到姐

你話邊方面先

你話你迷彩,我諗你會唔會似姣婆啫

你話邊方面先

嘟係妖姬嗰款?

你話邊方面先

嘟係妖姬嗰款?

唔敢拎神推同自己比 佢係神我只係人

你話邊方面先

嘟係妖姬嗰款?

即係你係伊豆田個款

你話邊方面先

嘟係妖姬嗰款?

即係你係伊豆田個款

隨便ff
見到twice po 迷彩黨差啲禁入去

嘟係妖姬嗰款?

即係你係伊豆田個款

隨便ff

小心唔知遲下因咩機緣巧合見到人搶住溝

嘟係妖姬嗰款?

即係你係伊豆田個款

隨便ff

小心唔知遲下因咩機緣巧合見到人搶住溝

妖姬生日會開唔成
yeah....我整咗好咗D資料啦

神巴講得啱!我已經13級 整電腦

啱啱訓醒
Re細乳:其實你作為港女 已經贏咗好多人

做人要真 待人以誠就好

啱啱訓醒

係啦 你通常幾點要返工?下晝?

啱啱訓醒

係啦 你通常幾點要返工?下晝?

11點零鐘
喂....我啱啱整好咗D資料,可以開個STU討論區,你覺得開唔開好
喂....我啱啱整好咗D資料,可以開個STU討論區,你覺得開唔開好

唔好啦...會做到2邊吹水好煩

唔好啦...會做到2邊吹水好煩

個個post我無諗住吹水,淨係想用嚟推廣同介紹STU成員,即係類似我一個人齋貼野,唔回應咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞