NGT48討論區第11回︰大米至尊宮島亞彌 奈良天下莫敢不從 萌香不出誰與爭鋒

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
好眼瞓呀!神巴好神 日日捱夜

好想死,晩晩瞓唔到

why

好想死,晩晩瞓唔到

why

好易醒,發啲夢又奇L怪怪

eg :去到握手會比人拉入後台,個後台好似博多緋色咁…―醒成張床都係血

好想死,晩晩瞓唔到

why

eg :去到握手會比人拉入後台,個後台好似博多緋色咁…―醒成張床都係血

[/img]https://docs.google.com/document/d/1RGMosJ63PqXHsLQ3kjU_QicvDsnDnKF5p79Z5KgWjYk/edit?usp=sharing[img]
舊登加密法唔Work
Lm

好想死,晩晩瞓唔到

why

姨媽姐

MK版美南

真係好靚

MK版美南

真係好靚

MK版美南

真係好靚

屌你
再嚟先
[FF] 如果兒玉係男仔嘅話,踢波會踢咩位?
再嚟先

再嚟先

板凳球員
再嚟先

隊波剛成立本來打算比佢踢前鋒
到正式比賽時做中場
之後又踢過幾次前鋒
但後來都冇得踢前鋒要打防中
最後傷左收皮大半年,應該好快引退

悲劇

隊波一定係叫アビスパ博多
再嚟先

到正式比賽時做中場
之後又踢過幾次前鋒

覺得係上年年尾輸左場波搞到唔開心到依家
再嚟先

到正式比賽時做中場
之後又踢過幾次前鋒

以前踢雙前鋒

依家踢單箭頭....Hana Chan

收皮啦董事會! 簽咗個唔識踢波嘅前鋒返嚟
再嚟先

到正式比賽時做中場
之後又踢過幾次前鋒

以前踢雙前鋒

一味靠中場幫波,幾時先賣走
絲都睇棒球籃球足球既? 仲要好熟

睇!仲有賽車
再嚟先

到正式比賽時做中場
之後又踢過幾次前鋒

以前踢雙前鋒

一味靠中場幫波,幾時先賣走

成Team 所有波都要交比佢射
但又射得差

成日要攻中後上先有波入,仲要打護級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞