[清新花香版萬毒心經!!]港漫綜合討論區 28

983 回覆
2 Like 3 Dislike
又跌watt,係得佢打到邪神死左9成
而家仲要比人串‘比3皇易死‘’’
動物朋友2咁
一班練到頂嘅角色
遇到新角就要比人愚弄一番
Big five無一個勁
到e+都仲係睇緊邪神傳
咁快有AI圖?
facebook大量
賭聖 龍珠
100億能量戰士
即係你整死白朗,但轉頭將白無涯變壞而家變用棍,即係拎咗白朗個定位咁,咁整死白朗為咩
如果以SsL既白朗做泰國篇主反派
有教主級既功力同本身以佢既計謀
講佢點反轉泰國同其他人點反cup佢都夠吸引
咁事實白無涯爆d 出場咁正氣
一個有返咁上下地位嘅堂主搞成咁
其實要寫內心戲都可以好多嘢寫 咁複雜
但執屎而家咁嘅功力應該柒住到完場
白朗其實同當日陳傲雲太似
又寫多一次 其實不如算喇
佢自己都無能力將呢個角色利用得好
當日整死owen加返個白朗 慾記bobo已經夠on9

btw無記錯白俊係咪俾白朗殺死咗
https://www.youtube.com/watch?v=HHH5O8lUTAg

四個月subscriber 達40K+,阿劉自己話月薪過100K,不過似乎要靠講財經故仔至得,港漫已經唔多講了,隔離台直頭話佢本新書都未必會出....
係「食」左
邱新瑞d橋
白無涯個樣好似開始變左短命相嘍囉
手又斷埋應該都離死不遠
自斷手根本弱智
想問問有睇開既巴打,白無涯同蛇貓門有冇交惡?點解唔埋龍虎門堆而走去邪派?
之前印象中白俊已經跣咗蛇貓門一鑊,再加上白朗整死基龍未出世嘅仔,白無涯點敢去搵蛇貓門吖?
Victor
人生最勁都係打勇哥果part
終於都上返去最勁嗰陣
一間
幾時再出氣元斬
炎武想殺一件蛇貓門嘅人做見面禮但諗住殺小菊?
定係佢想殺韋陀?????
韋陀咁樣又升lvl
想殺韋陀,用條女引佢出嚟啫
嚴格唔算升LV,因為佢之前已經係一間,不過打完邪神降LV啫
點解小菊次次比人捉,龍記班友好似唔知咁,事後又得victor 一條友去。 龍記其實係咪唔關門,任人出入?
佢係等Victor 同小菊兩個拍拖時捉嘅,冇咁大膽去蛇貓門捉人
韋陀本身都教主級,咁多人唔搞搞佢?真係奇撚怪怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞