[清新花香版萬毒心經!!]港漫綜合討論區 28

983 回覆
2 Like 3 Dislike
皇朝君臨嗰陣話過有N個平行世界
是但啦
其實以家有無咩網可以睇番啲港漫?
比錢買都無問題,但人在外國,有無比錢既電子版可以睇
我都想有,依家除咗強国網,暫時香港冇人願搞
本身神兵1、2問天個故事已經完左
之後神兵前傳5輯雖然唔完美 但都叫正統問天故事續作 直到神兵F就變成玉郎群俠傳

神兵外傳同神兵3、3.5都係同宇宙觀

之後嘅神兵問天同天妖傳奇都係垃圾魔改 皇朝君臨就係神兵F嘅補完
當年一大堆神兵前後左右內中外傳亂到乜
慾蝗朝好耐之前曾經有少量網上版搞搞下又好似冇左
https://youtu.be/y6L_Isn9i5I?feature=shared

阿劉嘅回應,佢仲話會做直播補充
真係除左都無咩app係多港漫
有無巴打記得慾記有套001
初段個女主角幾吸引幾鍾意睇
但去到後期力量失控太膠
最初概念係較真實格鬥同現代軍武
搞搞下變返內功大戰
加埋冰火序章後啲畫同囡越畫越衰
蛇貓咪又係咁,下下飛天出波
計落神兵仲衰,全部招式都係劍花/召喚獸/呼風喚雨
踼到佢屍骨無存,馬小姐見條仔咁嘅樣,嚇到全身狂抖,小貓前世老婆陰姬,因愛成恨,心想點解小貓你條仆街唔去死,基龍上前叫小貓,佢好似唔多認得人,此時陰姬見到火雲邪神回復功力,要打死小貓立番威,不禁低聲呼叫前世老公個名,似乎仲擔心佢,馬小姐更擔心到心跳狂升,邪神小貓大打出手,暫時雙方勢均力敵
邪王將功力推高一層,老祖宗白骨爪已抓佢唔入,於是老祖宗改用穹蒼寶鑑,但功力仍然不及邪王,更慘被邪王斷去雙掌
屌,打錯嘢包唔哂劇情,各位見諒
老祖宗斷手
佢依家係上咗平凡身,下期已經預告番去佢金身度
於是老祖宗改用穹蒼寶鑑,但功力仍然不及邪王,更慘被邪王斷去雙掌

原來係咁
以為冇得再御劍
乜野斷去雙掌

神掌傳人先係最新天下無敵唔通

我睇畫面應該係冰封之後被斷
連快樂巴都笑到唔用喊豬
呢個殺意虎實力定位係點?
有無十陽
邪王呢個角色寫得還可既
算係有好感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞