[清新花香版萬毒心經!!]港漫綜合討論區 28

983 回覆
2 Like 3 Dislike
王小虎的9.5陽神功
所以平凡呢條友到底出黎做乜9
俾老祖宗借殼
佢又唔想直接出老祖宗來屈機
但要救書又要迫住出
搵個不平凡既身體限佢功力
雖然應該似個角色唔討好後來轉橋之下既產物
冇所謂啦,呢個gay佬應該係作者情感投射掛
下期咪出番老祖宗
其實出老祖宗仲救到書?
新著無佢都千幾期,無睇舊著由新著睇起個班對佢無咩感情
又唔似舊著同期醉拳小劍仙嘅fans 對佢有投射
新著老祖宗嘅地位都變咗火雲邪神繼承,搵佢打咗排都救唔到書嘅,再出老祖宗同而家龍虎門個關係都無咩恩怨情仇
傳功長老同帶出氣吞天下俾勇哥回復狀態,同埋俾廢鉄升lv
睇番上手佢哋,根本就想收番埋西城勇同老祖宗,
主力去神武英明領導嘅羅剎教,白朗嘅廣法堂,鳯奪天同鐵五郎父女嘅通天教,再加上強国嘅龍貫天,外國勢力嘅魔鬼黨,仲有性格開始轉變嘅東方真龍,其實有呢啲新氣象應該幾吸引,可惜一轉手就又玩番東方無敵豬油西城勇,你主篇唔悶,讀者都悶啦
BTW,似乎主篇唔會解釋,走火入魔嘅王小貓,點樣可以由泰國去日本啦
新著對老祖完最有恩怨已經係火雲邪神,可能小虎同邪神打一期,又變返路人俾邪神打老祖宗打到大爆炸就收工散水
出老祖宗救書基本上係都市傳說
慾記時期可能仲救到下
而家都幫唔到幾多 基本上同個精神分裂病人無分別 完全唔想見到佢出
數漏左龍主大人
鍾蛇夠膽豁出去 新鋪出來個堆可以好好睇
屌,班食古不化既,仲懷念緊以前,都唔諗吓廿年前既讀者,當30歲,而家都50啦。而且現在咁多娱樂,邊會剩係睇漫畫一樣,加上香港又唔同日本咁多樣化,咁多題材,剩得打書一瓣,唔變通死得啦。
而家新龍就好似幾班人,定期開party , 開完乜事都無,即係我知道個結果係無人傷忙,就算幾傷都好,甚至斷氣,最後都係無事,咁點會緊張?點會有代入感?仲有斷開唔睇幾十期,都唔會有違和感,因為個故事永遠喺度兜圈。
佢依架個殺意苦其實都幾老尷
謎一般既殺意
鍾sir 呢個陣真係好吸引。最正係保留四大教但換晒人
真正keep 舊野新氣像,可惜。。。
加個殺意就反CUP邪神,跳左好多級WOR,,勁過十陽
唔好意思,原來打漏咗,東方無敵係見到小貓招毒龍鑽,係有一絲藍炎出現,所以小貓正式進入十陽
就好似美漫咁
你通常都係識果幾個主角+奸角
幾時睇同幾時斷
都可以追番
正義必勝
小貓真親生仔
藍炎
本書睇得唔舒服
係因為胡定寶版都接唔副
新著一路斬係10陽即自毀。
你好多錯字,雖然我知你想打乜
出得十陽 睇嚟本書得返唔係幾多壽命
仲有11陽,12陽,13陽
突破十陽
“十陽以上竟然還有十一陽”

東方無敵呆了!

以前又話唔出十陽,唔出老祖宗
依家出晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞