[清新花香版萬毒心經!!]港漫綜合討論區 28

983 回覆
2 Like 3 Dislike
無計 新龍勇哥最受歡迎 佢同聖上基本上都拎晒免死金牌
佢死真係摺得書
怪就怪慾狼盲推到佢上主角位
SSL咪寫番好 係彬龍條撚樣寫番做二世祖
成手好牌都唔識用
所以咪話慾記人根本就定左佢係恨鐵不成鋼個隻 而唔係外傳寫爛佢
痴油輸幾多次都不敗戰神 每次都好有自信
定左型就唔改 所以蛇貓先越來越唔好睇
無變化無成長 角色永遠都同一個倒模度個故事出來
當初姦興嗰堆計正傳㗎
Bobo仲要特登幫姦興兜風雷時停原理同埋金鵬點樣打回原形
之後開始武功失衡

其實又咁講 屌虎都九陽初階 小龍好似都九章 韋陀又九霄九章初階
當時點都要諗方法提高返邪神個lvl喇
整一間都係迫於無奈
如果唔係點拉返個差距出來 仲係黑級浮屠俾龍虎門班友圍都好難寫佢全身而退
j仔
風濕岩岩番正傳都有好強調外傳
三邪升lv先係勇哥既附屬品呀嘛
https://www.youtube.com/watch?v=VOW6fmN5VbQ

summary:
1. 阿劉講虎甲人主角路人化問題
2. 阿劉同龍哥傾緊對海外讀者銷售數碼版
收皮啦毒瘤
小虎好似長期處於主線外好耐?
係,冇乜點出場
頭先見人啲圖,西城畫到咁大個,之前先仲係bb 仔
係咪好勁呢~~~~
自從武功失去平衡, 好幾年無睇. 估唔到仲有出書, 仲未收皮.
依家對比返, 先明白OP點解要整完惡魔果實又搞其霸氣系統跟住又搞果實熟練度
就係想將個上限提高. 搞平衡.
新龍成本書成十幾年,都係嗰班人打,打撚完就散band,邪派唔似邪派,正派唔似正派,邪派既就尊重諾言。話隻抽就隻抽,正派既就玩圍插,新人出幾期就死,舊人死極都死唔去,個撚個都話有大班fans 護身,死撚咗都可以復活。邊都好睇吖,其實可以做到而家都算係個奇跡。
Op個平衡先差
長篇九成九有戰力通漲依個問題
正在忙於修訂《風雲》結局篇的馬榮成,原定這半年不接受訪問,因今次專訪讓他細說對漫畫美術的追求,才破例受訪。(攝影:雲遜)

年僅14歲便入行的馬榮成,2015年完結連載26年的代表作《風雲》後,近年並未有新作推出。縱橫港漫界接近50年的他接受本報專訪時表示,當年《風雲》完結時,只是推出了一個沒有文字的純畫結局,並以展覽形式展出草稿,他透露目前正在籌備為《風雲》繪畫一個正式的結局篇,勢令一眾「馬迷」引頸以待。

修羅之門 2nd edition
果種老氣橫秋 頂佢唔撚順
冇睇一排
蛇貓門發生咩事
畫到求撚其其劇情又弱智
🍁收到小道消息:
🍂玉皇朝已經密鑼緊鼓製作《神兵外傳》新書,未知是否緊接《英雄十八》完結之後推出。

🎏[至GoalClub]地址:
旺角信和中心商場第三層231舖
Open: 3:30PM~11:00PM
🚫逢星期一例假休市
如有查詢可電:27705502

📸 在 Facebook 看看這則帖子https://www.facebook.com/share/TWa2orrwUfRwnKJu/?mibextid=QRhQuG

你期望嘅神兵新作
係唔係問天
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞