[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(12)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
有冇人中到加乘角咁爽皮

我中ssr泰仔 升1技
第一張SR券中咗新田...有79% now

blocked

正wo屌 仲係得26%有排磨

打分係正...但實際要再觀察...因為能力唔算好高...同埋我已升爆一隻夏日新田...

打分係正...但實際要再觀察...因為能力唔算好高...同埋我已升爆一隻夏日新田...

新呢隻勁D, 同埋打呢個event好快升爆, 太多料
係差左之前有冇留定D醒覺料

係冇教練...唔等升咗上UR打分要緊...唯有遲下貴啲食返教練

係冇教練...唔等升咗上UR打分要緊...唯有遲下貴啲食返教練

錢同教練都好快有
同埋食得多野, 就多銅幣, 然後銅幣又換錢
錢就不成問題
3張新卡都係單項能力標青

冇石抽
我想要龍,抽極gk pool都無
單抽新pool又食白果

冇石抽

打活動大把啦 不過都係等限定
今次活動係咁上下啦 幾多野送 keep住咁就正
今次活動係咁上下啦 幾多野送 keep住咁就正

起碼波都送多左 有得抽sr搏加乘 抽唔到都仲可以擺隻樑仔入起鄧腳
拎左張SR券中左三哥
順手升埋佢趁活動多咭
但係好少三哥活動有排都未刷爆D技
拎左張SR券中左三哥
順手升埋佢趁活動多咭

點解可以咁好彩
拎左張SR券中左三哥
順手升埋佢趁活動多咭

點解可以咁好彩

但我防中+後衛一張SSR都未中過呢
宜家靠前FW同OMF打防守
個DF POOL好正但冇加乘唔敢抽呀
拎左張SR券中左三哥
順手升埋佢趁活動多咭

點解可以咁好彩

SR券中左SSR三哥?
拎左張SR券中左三哥
順手升埋佢趁活動多咭

點解可以咁好彩

SR券中左SSR三哥?

係呀宜家個新活動打夠分就有SR券
宜家都拎左兩三張唔知後面仲有冇呢
希望拎埋黑波咭
今朝派左100日login果20波 差d忍唔住抽

我都抽晒手上波中埋梅拿...雖然重覆
拎左張SR券中左三哥
順手升埋佢趁活動多咭

點解可以咁好彩

SR券中左SSR三哥?

係呀宜家個新活動打夠分就有SR券
宜家都拎左兩三張唔知後面仲有冇呢
希望拎埋黑波咭

好羨慕, 幸運永遠唔到我

最後忍住始終齊晒腳得極個別角升到戰力又實用

最後忍住始終齊晒腳得極個別角升到戰力又實用

我後衛一個都冇局抽,宜家唯有靠gk硬頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞