[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(12)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

頭先1次限定30石抽
第一下紅字
之後彩色格仔齊腳
之後冇SSR

貼左同一個
2兄弟數值都高 但唔抽晒2個=冇用 其中一招射波技仲要用埋次藤先得 限制真係大左d
靜雞雞加左落圖鑑但唔見有講出新角
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/09/11/175707_f3ccdd27d2000e3f9255a7e3e2c48800.jpg[img]

貼左同一個
2兄弟數值都高 但唔抽晒2個=冇用 其中一招射波技仲要用埋次藤先得 限制真係大左d
靜雞雞加左落圖鑑但唔見有講出新角

兩個teamskill S技一齊用
立花兄弟仲要踢到雙位置
一路打落去所有角色都會有真ur了
一路打落去所有角色都會有真ur了

但係如果立花兄弟唔係限定, 仲勁過限松山
睇真d政夫係雙人block技 和夫係雙人射技
共有雙人passcut 3人低空波

中場本身都多雙人技 咁勁中晒2個入隊都有可能要諗拆散現有既組合 偏偏佢2個冇扭波 傳波 one two技(sr sub技) 要等強襲先睇到實用性
睇真d政夫係雙人block技 和夫係雙人射技
共有雙人passcut 3人低空波

中場本身都多雙人技 咁勁中晒2個入隊都有可能要諗拆散現有既組合 偏偏佢2個冇扭波 傳波 one two技(sr sub技) 要等強襲先睇到實用性

淨係集郵都引到大把香港人抽啦
應該遲早個個都幾個位
立花冇貨真係唔好抽
中得一隻=中廢紙
立花冇貨真係唔好抽
中得一隻=中廢紙

唔係話假咩

中到一隻放後備食teamskill都好
岩岩出Game有LIHKG1-9公會

變哂水靜河飛未
新手加入玩左2日

變哂水靜河飛未

1會重排緊40幾
太遲拎到火焰仔,阿成五六日先開一個鐘b60,刷多幾個禮拜先升得爆...志偉又係一樣
太遲拎到火焰仔,阿成五六日先開一個鐘b60,刷多幾個禮拜先升得爆...志偉又係一樣

水尾中新卡,有排刷
新手加入玩左2日

有冇興趣入盟 可以一齊玩
歡迎新手入盟,有意請留ID
新手加入玩左2日

你早啲講
我俾個acc你啦

變哂水靜河飛未

1會重排緊40幾

2會排緊百幾 明明一開始差幾位
龍門三哥同梅拿
如果淨係比你簡一隻你地會要邊隻?
龍門三哥同梅拿

梅拿 三哥近排好神經質 好多時都比人射飛
得隻梅拿冇得比較
龍門三哥同梅拿

梅拿 三哥近排好神經質 好多時都比人射飛

梅拿體能三圍係咪勁過三哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞