[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(12)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
逢禮拜一都特別忙
要刷一場高分聯賽
又要刷五場pvp
不過pvp一星期我只打5場唔知幾時先拎到ssr券

PVP入到去彈game算,慢到好悶

悶都算 遇著d唔夠打又要玩野先煩 最初以為條友好猜得啦 點知真係後場互傳唔攻 傳到接近半條體
又有d人係咪都半場鳩射 俾隻game玩返轉頭都唔知打黎為乜

set全攻先可以迫上去
冇計
18lv港盟 射波英雄傳 招2名玩家
戰力不限 ,對抗棄game潮
有興趣的朋友 search盟名加入就得

多唔多人開場?
新手, 打素材好慢
上次入左個冇乜人打
ID 783 901 823
求入 多協 群
現19萬戰力. 冇盟打協打素材慢, 體力又有限
BUILD UP唔到隊波

會捐錢, 可入LINE/TELEGRAM

謝謝

多唔多人開場?
新手, 打素材好慢
上次入左個冇乜人打

講真,接近無人開經書,覺醒素材同教練都仲有人開,但已經少左好多

多唔多人開場?
新手, 打素材好慢
上次入左個冇乜人打

講真,接近無人開經書,覺醒素材同教練都仲有人開,但已經少左好多

依排活動禁多經書 開經場做咩
今晚要一個鐘刷廿隻泰萊,唔知得唔得
否則可能又要一星期
逢禮拜一都特別忙
要刷一場高分聯賽
又要刷五場pvp

悶都算 遇著d唔夠打又要玩野先煩 最初以為條友好猜得啦 點知真係後場互傳唔攻 傳到接近半條體

半場鳩射都唔比
惡過馬撚
逢禮拜一都特別忙
要刷一場高分聯賽
又要刷五場pvp

半場鳩射都唔比
惡過馬撚

曲?
逢禮拜一都特別忙
要刷一場高分聯賽
又要刷五場pvp

半場鳩射都唔比
惡過馬撚

曲?

係後場互傳唔攻 都係拍下大巴又無咩野,不過係唔係都半場鳩射真係好on9
逢禮拜一都特別忙
要刷一場高分聯賽
又要刷五場pvp

半場鳩射都唔比
惡過馬撚

曲?

係後場互傳唔攻 都係拍下大巴又無咩野,不過係唔係都半場鳩射真係好on9

半場鳩射如果入就唔ON9了
逢禮拜一都特別忙
要刷一場高分聯賽
又要刷五場pvp

半場鳩射都唔比
惡過馬撚

曲?

認真
人地爆氣果陣一定要後場猜波磨佢時間
當然風險幾大
想問係咪無3-3-2-2依個陣
依個陣先fit到我而家有啲人

少左時間玩 隊波得14lv
放超低進度雙限齊隊acc 故事只打頭3關銅
兩張金幣SSR卷 紅幣SSR卷 未換
仲有張 10日左右就有既月卡SSR卷
Tg@ wing1119

少左時間玩 隊波得14lv
放超低進度雙限齊隊acc 故事只打頭3關銅
兩張金幣SSR卷 紅幣SSR卷 未換
仲有張 10日左右就有既月卡SSR卷
Tg@ wing1119

我個盟收人 有7個位 因為清左一大班人走 
設有line群 互動 一個星期最小捐50萬 群有抽蛋之神 3限齊哂 一大班信眾跟佢搵食都中到SSR 冇重覆同時 仲抽埋迪亞斯. 有興趣留id 會有專人聯絡你
逢禮拜一都特別忙
要刷一場高分聯賽
又要刷五場pvp

半場鳩射都唔比
惡過馬撚

曲?

如果係用遠射技黎搏我都唔當佢鳩射 是但搵條友射埋去真心唔知做乜9 s射技唔係後衛block到就龍門a技接實 我都明pvp係好悶 但都俾返d樂趣大家啦

優閒聯盟收人 無要求 有空餘時間先開下場 大家開心吹下水
whatsapp有group 有興趣請PM!
同想問有無巴打有興趣合盟? thanks!

有呀
我用AUTO, 陣式3223
進攻個陣電腦成日都唔肯傳個波去右邊
搞到個右前鋒成場都冇波掂
關唔關佢能力低D事?

有呀

記得 好似係交換所用銅幣換
可以留意一下
有冇聯盟收人
戰力43萬 會捐錢
平日夜晚/放假先有時間打協力
有冇聯盟收人
戰力43萬 會捐錢

收人中

有呀

記得 好似係交換所用銅幣換
可以留意一下

唔該晒巴打
有冇聯盟收人
戰力43萬 會捐錢

收人中

留位等廿四個鐘得唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞