[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(12)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
健威出b60接波 玩野咩

好過手搥
有接波就係佢翻身之時

得4000幾接波 我比機會你講多次
健威出b60接波 玩野咩

好過手搥
有接波就係佢翻身之時

得4000幾接波 我比機會你講多次

得四千幾接波
我都係唔會揀出手搥
拎左健威d波又手痕去抽

又真係中隻新贊迪尼 舊果隻岩岩個活動先食爆教練卡 但新呢隻能力又好吸引
拎左健威d波又手痕去抽

又真係中隻新贊迪尼 舊果隻岩岩個活動先食爆教練卡 但新呢隻能力又好吸引

抽左幾多次

但肯定新勁D啦
拎左健威d波又手痕去抽

抽左幾多次

但肯定新勁D啦

一下10連
除左tackle新呢隻數值高唔少 技能就50 50 多左招傳波技比較實用 反而block技其實都有b60可以刷
唔知抽波過場演出係有心安排定隨機 最近2次10連都係妹+火鳥變彩波 都抽中果個pool中率up既角色 抽迪亞斯果時 掃完係彩虹光 但出黎都係10金波 之後妹+火鳥
30石10抽全SR
30石10抽全SR

灰到盡! 除了首抽果些, 其他限定 / 新野到依家都未中過!
最近五次十抽全部都有SSR落袋
不過全部都係舊咭或者重覆咭
唔係回憶加乘同派波算多都應該棄左
LIHKG招兩位會員
活躍,需入line group
歡迎留名
想問下有無師兄用電腦玩?用夜神?
想問玩完出街,點轉番個SAVE落手機到?

有。開個klab account 連左佢
之後係電話連返個ac

之後係電話連返個ac

IOS一樣嗎?

之後係電話連返個ac

IOS一樣嗎?

我都係 不過要小心d連
我之前唔小心搞搞下 冇左個勁ac
好彩send email比klab搵得返
連携ac果陣睇清楚就ok
LIHKG招兩位會員
活躍,需入line group
歡迎留名

我有興趣 依排開親場都無人打
https://t.me/isitfair
抽極都係出FW同OMF 既SSR,
有無一個陣可以放3個fw同4個omf?

之後係電話連返個ac

IOS一樣嗎?

我都係 不過要小心d連

Klab account 是指google account 嗎?
抽極都係出FW同OMF 既SSR,
有無一個陣可以放3個fw同4個omf?

暫時得3 fw 3 omf 或者2 fw 4 omf 交換所仲有個4 fw 1 omf既怪陣

之後係電話連返個ac

IOS一樣嗎?

我都係 不過要小心d連

Klab account 是指google account 嗎?

唔係 上佢個網開
另外的

之後係電話連返個ac

IOS一樣嗎?

我都係 不過要小心d連

唔係 上佢個網開
另外的

新伍招s過人好型

招4名長玩盟友,需入WhatsApp group同每個星期至少捐2百萬

有意留ID
禮拜一工作又係刷聯賽
今次拎到78k分應該可護級
刷pvp用梅拿比人射到0體力輸波最慘係對面一個S技都冇...野野擋出比佢無限射
我要多個後備gk呀
禮拜一工作又係刷聯賽
今次拎到78k分應該可護級
刷pvp用梅拿比人射到0體力輸波最慘係對面一個S技都冇...野野擋出比佢無限射
我要多個後備gk呀

7萬分夠留級啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞