[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(12)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
龍門三哥同梅拿
如果淨係比你簡一隻你地會要邊隻?

梅拿 三哥近排好神經質 好多時都比人射飛

梅拿體能三圍係咪勁過三哥

數值係梅拿 好似
龍門三哥同梅拿
如果淨係比你簡一隻你地會要邊隻?

梅拿 三哥近排好神經質 好多時都比人射飛

梅拿體能三圍係咪勁過三哥

數值係梅拿 好似

源三勁d, 一個15xxx, 一個14xxx

不過梅拿招s技勁d
立花兄弟真係限定
立花唔係限黎架 睇清楚限定卡背後係有樣
立花冇架
立花冇架

有得睇張卡分限唔限定咩
立花冇架

有得睇張卡分限唔限定咩

去選手到可以睇清楚d 限松 限迪亞斯 拿度尼張卡係會有多個樣 普通卡冇 之前流出立花兄弟係冇樣 再加埋個pool係十連1sr 唔係必出sr pool 所以應該會係普通卡
新手加入玩左2日

你早啲講
我俾個acc你啦

HELBB 又有玩原來
新手加入玩左2日

有冇興趣入盟 可以一齊玩

我已經入左LIHKG8
立花冇架

有得睇張卡分限唔限定咩

去選手到可以睇清楚d 限松 限迪亞斯 拿度尼張卡係會有多個樣 普通卡冇 之前流出立花兄弟係冇樣 再加埋個pool係十連1sr 唔係必出sr pool 所以應該會係普通卡

伏味濃
立花冇架

有得睇張卡分限唔限定咩

伏味濃

Dream collection 限定
dream fes限定除左卡面有大頭 4條邊既花紋都複雜過其他卡 數值比普通卡強不在話下 隊技亦都比同類s技強

立花兄弟呢個dream collection限定雖然同dream fes有唔同 但數值同隊技其實都同級 係睇最後會唔會堅呢個pool限定 唔入大pool
岩岩出Game有LIHKG1-9公會

變哂水靜河飛未

1會重排緊40幾

2會排緊百幾 明明一開始差幾位

2會
悶到就快頂唔順想棄
悶到就快頂唔順想棄

近排開始刷b60c40
好多技要升
反而好忙
悶到就快頂唔順想棄

近排開始刷b60c40
好多技要升
反而好忙

冇人一齊刷果下慘
又跌得少 自己玩試過連續兩場一隻都唔跌
C技果d又煩 一樣咁貴 但低level都要幾隻升一級
冇乜心機 有d冇咁大路既人d技 成個團都冇人刷
悶到就快頂唔順想棄

近排開始刷b60c40
好多技要升
反而好忙

冇人一齊刷果下慘
又跌得少 自己玩試過連續兩場一隻都唔跌
C技果d又煩 一樣咁貴 但低level都要幾隻升一級
冇乜心機 有d冇咁大路既人d技 成個團都冇人刷

每日做既一撚樣 已經冇咩心機
如果B技lv60 有250火,S技lv1 有220火
咁是不是一定係B技勁d?

如果對方用S技射門,用番B技都無問題?
如果B技lv60 有250火,S技lv1 有220火
咁是不是一定係B技勁d?

如果對方用S技射門,用番B技都無問題?

巴打幾時開個tg等我加你入group?
唔計刷技同黑波升技 淨係中重複自食你地最高lv係咩技?

今朝玩online遇到個三哥食到招sr a技16lv

贊A剷60 呢D唔覺驚喜
油王爆死狂追多到嘔

油王爆死狂追多到嘔

原來都追得幾勁 呢隻驚我覺得已經算易中

LIHKG2 收多上線多協力多捐錢既巴打
盟入面有癲佬破百萬盟經 捐過億 唔怕冇場入
要入tg group
有意留名/tg id/ game id

再推

還有位嗎? 45萬戰力

LIHKG2 收多上線多協力多捐錢既巴打
盟入面有癲佬破百萬盟經 捐過億 唔怕冇場入
要入tg group
有意留名/tg id/ game id

再推

還有位嗎? 45萬戰力

https://t.me/cy168

油王爆死狂追多到嘔

你又有玩 我玩左4日

油王爆死狂追多到嘔

你又有玩 我玩左4日

開驚頭幾日開始玩 輕微課過dd 你初期拎波好密好好抽 最好等月尾出限定抽 10連保底10張sr 好過平時保底得1張sr 今日都會出新pool 不過晏d先知抵唔抵抽
我而家高進度hea住玩 一個月派既波都夠3-4次10連過下手癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞