[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(12)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
連續兩日一波中SSR

.......... 借D運黎OK?

Sorry...
連續三日

...................................................
會出一堆卡有雙位置

龍門唔知點玩法

似係位置限定pool...都係抽果堆舊人

等睇埋出咩限定先

限好似月底出?

暫時都係 所以等多個星期睇下限定出咩人再諗

都係等限定算
舊人pool 除非中ssr率高好多
唔係通常都唔中或者中重覆
申請咗連盟<宅男俱樂部>
名:Sneider
連續兩日一波中SSR

.......... 借D運黎OK?

Sorry...
連續三日

LIHKG招人
入line group,活躍即可
有新卡出
我想問下pvp 打到1% 大約排第幾? 依家2.5%諗緊追唔追
有新卡出

出邊個
我想問下pvp 打到1% 大約排第幾? 依家2.5%諗緊追唔追

200幾300應該就1%
有新卡出

出邊個

ssr梁仔 早田
有新卡出

出邊個

ssr梁仔 早田

仲有之前流出果隻真係同森崎一樣玩法
有新卡出

出邊個

ssr梁仔 早田

但唔知今次係打邊個
同埋個活動都係多石多料打, 同森崎一樣既話
有新卡出

出邊個

ssr梁仔 早田

但唔知今次係打邊個

今次要砌全日本(JY)
有新卡出

出邊個

ssr梁仔 早田

但唔知今次係打邊個

今次要砌全日本(JY)

有速屬同力屬分架 力屬我諗又係top先送
有新卡出

出邊個

ssr梁仔 早田

但唔知今次係打邊個

今次要砌全日本(JY)

開game送果隻廁偉都要出動了
全日本JY原來我得2ur 3ssr拎得出 強仲要sr都冇
有新卡出

出邊個

ssr梁仔 早田

但唔知今次係打邊個

今次要砌全日本(JY)

全日本JY 已經好易有 易過中學
有新卡出

出邊個

ssr梁仔 早田

但唔知今次係打邊個

今次要砌全日本(JY)

全日本JY 已經好易有 易過中學

WY/亞洲預選既卡就keep左唔少

JY好似比較多真ssr
打左一百場 終於都入到頭100名啦個pvp

仲有咁多日
個個都會再刷

仲有咁多日
個個都會再刷

上到金好似唔會降排名 得你下面果d上到黎會降
LIHKG招人
LIHKG招人
LIHKG招人

有興趣,請add。
LIHKG招人

有興趣, 想Join.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞