[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(12)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

邀多名玩家
留id 有tg group
活動刷既SSR假DF其實用唔用得過
宜家三個DF+一個DMF全部都係SR上的SSR
完全同紙板一樣。。。
防守反而係靠OMF同FW
退盟嘅話 d盟幣會唔會重置0?

邀多名玩家

求加
ID: 490 764 367

邀多名玩家

求加

岩岩退盟
39萬戰求加
ID: 892 392 958

LIHKG2 收多上線多協力多捐錢既巴打
盟入面有癲佬破百萬盟經 捐過億 唔怕冇場入
要入tg group
有意留名/tg id/ game id

再推
今日有盟友話朋友重刷ac,刷到咁撚樣,仲要淨係課左少少

邀多名玩家

求加

岩岩退盟
39萬戰求加

巴打有無TG?
https://t.me/hkgwilliam
我地group 要用TG溝通
我加你入group 先,ok?
尋日終於課了第一次金
100石+SSR必中券+本身50石
最後拎左閃光泰萊+指揮官+日本偉(冇射波技有排刷)+技史(冇射波技有排刷)
說好了的新咭提升就影都冇
今朝拎多張聯盟券中埋冇咩用既三杉
有排升不過依然一個DF都冇

要入tg group

再推

坐緊波監

要入tg group

再推

坐緊波監

巴打想既話可以留低個tg id/game id
我可以邀定你先

要入tg group

再推

坐緊波監

巴打想既話可以留低個tg id/game id
我可以邀定你先

有無連盟有位可入??
岩岩比個日本仔踢鬼左, 日日上線, 一齊打野升到D野 16LV都踢
有無連盟有位可入??
岩岩比個日本仔踢鬼左, 日日上線, 一齊打野升到D野 16LV都踢

LIHKG2 歡迎你

招2活躍人 要有line
尋日終於課了第一次金
100石+SSR必中券+本身50石
最後拎左閃光泰萊+指揮官+日本偉(冇射波技有排刷)+技史(冇射波技有排刷)
說好了的新咭提升就影都冇
今朝拎多張聯盟券中埋冇咩用既三杉
有排升不過依然一個DF都冇

屌佢老味, 今次限定, 抽左40次, 得一張ssr技三杉

反而用藍幣換2張sr, 其中一張中重戰車泰來.
完全同紙板一樣。。。

贊迪尼強襲幾勁, 過埋隻強襲sr比佢會勁過SR上果隻

不過我仲用緊卡魯治同樑仔SR
兩個都成日都可以剷走人個波
但一定要先食r卡個剷波技
完全同紙板一樣。。。

比靑入唔入我盟
完全同紙板一樣。。。

比靑入唔入我盟

就黎棄game啦, 中極都中垃圾
點解假ur 辛坦拿咁勁
有幾次pvp過半場就開招b1,諗住消耗梅拿體力
吹飛左個後衛,竟然仲有力吹飛梅拿s1入埋
有次咁入左對面即斷線
我遲玩, 如果唔係實練爆招b 技
點解假ur 辛坦拿咁勁
有幾次pvp過半場就開招b1,諗住消耗梅拿體力
吹飛左個後衛,竟然仲有力吹飛梅拿s1入埋
有次咁入左對面即斷線
我遲玩, 如果唔係實練爆招b 技

招技勁姐
兩個sp
如果有速辛真係天下大亂
其實已經弱化左遠射
其實已經弱化左遠射

冇吹飛既松山同利華爾
自己場射埋去都好易比人禁區頂截到

邀多名玩家

求加

岩岩退盟
39萬戰求加

巴打有無TG?
https://t.me/hkgwilliam
我地group 要用TG溝通
我加你入group 先,ok?

兩個已加 入黎

邀多名玩家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞