[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(12)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
其實已經弱化左遠射

上次希林迪出c40先救唔到松山招射波

招4名長玩盟友,需入WhatsApp group同每個星期至少捐2百萬

有意留ID
諗住去盡抽埋最後70石乜都無就棄
佢又出隻野出黎

邀多名玩家
留id 有tg group

啱啱坐完波監
ID 701 751 927 求加
請問應唔應該打B60贊迪尼擋波傳受比真SSR贊迪尼?
如是電腦會用A技還是B60技?

同様是否C40源三傳授比SR源三,電腦會自動用邊招?

邀多名玩家

啱啱坐完波監
ID 701 751 927 求加

Added
Tg add我 @mingming101
請問應唔應該打B60贊迪尼擋波傳受比真SSR贊迪尼?
如是電腦會用A技還是B60技?

同様是否C40源三傳授比SR源三,電腦會自動用邊招?

冇刷滿技唔肯定 但我覺得電腦係睇威力有大出大 我隻火焰仔有s火焰射球同s雙人射球 係有出強又夠體既情況下一定係用s雙人射球
d射波技越黎越勁gk又改弱左
根本唔夠體力頂全場
根本唔夠體力頂全場

所以PVP, 辛坦拿同利華爾遠射好重要
係唔係都射左先, 對家又唔敢唔出大技

希林狄3,4次黃金右手就已經玩完
用强襲技都好難救到波

源三同梅拿D強襲技仲頂到下
根本唔夠體力頂全場

用强襲技都好難救到波

強襲刷果隻辛坦拿都可以?

LIHKG2 收多上線多協力多捐錢既巴打
盟入面有癲佬破百萬盟經 捐過億 唔怕冇場入
要入tg group
有意留名/tg id/ game id

28萬戰力求加
https://t.me/wclmarcus
等到你啦健威b60
逢禮拜一都特別忙
要刷一場高分聯賽
又要刷五場pvp
不過pvp一星期我只打5場唔知幾時先拎到ssr券
逢禮拜一都特別忙
要刷一場高分聯賽
又要刷五場pvp

PVP入到去彈game算,慢到好悶

要入tg group

28萬戰力求加

求加x2, 已發信
根本唔夠體力頂全場

用强襲技都好難救到波

升爆lv 60

好多時臨完場比人入左波
一開波就搵强襲辛坦拿/利華爾射埋去
有機會入到波
根本唔夠體力頂全場

用强襲技都好難救到波

升爆lv 60

好多時臨完場比人入左波
一開波就搵强襲辛坦拿/利華爾射埋去
有機會入到波

因為唔係SSR真所以都無升UR

招4名長玩盟友,需入WhatsApp group同每個星期至少捐2百萬

有意留ID

邀多名玩家

要入tg group

28萬戰力求加

求加x2, 已發信

巴打game名係咩?
根本唔夠體力頂全場

用强襲技都好難救到波

利華爾招射都係幾遠都得?

要入tg group

28萬戰力求加

求加x2, 已發信

巴打game名係咩?

加左巴打了
可以留低個tg id等我加你
想問破壞神依個pool完左之後
抽其他pool係咪都會有機出破壞神依個pool啲人
係既話抽到機率係同其他ssr差唔多定會低好多
想問破壞神依個pool完左之後
抽其他pool係咪都會有機出破壞神依個pool啲人
係既話抽到機率係同其他ssr差唔多定會低好多

基本上係 之前泰來 荷蘭 墨西哥而家都有得抽
機率睇返佢係唔係果個pool出現率up入面 唔係既話同其他一樣
逢禮拜一都特別忙
要刷一場高分聯賽
又要刷五場pvp

PVP入到去彈game算,慢到好悶

悶都算 遇著d唔夠打又要玩野先煩 最初以為條友好猜得啦 點知真係後場互傳唔攻 傳到接近半條體
又有d人係咪都半場鳩射 俾隻game玩返轉頭都唔知打黎為乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞