[BNS苦主交流區] 用buyandship 保證被cut 戶口 (2)

350 回覆
22 Like 3 Dislike
我轉咗 wonderbuy
不過佢會計體積重
有咩西班牙轉運介紹?
用buyup , 今年3月買過美馬, 8月買過日馬, 暫時冇問題
係咪英馬美馬都死
真係收得皮,之前經日馬amazon pay都無問題而家block哂,想買nikoand又block埋
體積重就唔好搞
.st 個箱好大,如果計體積重寄樂一番EMS好過
佢係日本計體積重最麻煩
日本啲箱好大個

美國、英國、韓國、台灣、中國按實重計費, 除非涉及以下其中一項則按體積重收費
1. 尺寸範圍長、闊、高單邊超過 120cm
2. 三邊總和超過 200cm
冇睇一排,成個場都教人買可免運費直運嘅Thermos非日制貨 ,仲要有啲淘寶仲平

真係咁多打手?
venchi 係唔係又俾bns 玩爛咗

最強HK19C9兵團
100磅
唔怪得官方出聲
每年玩爛一樣野, 好快bns 就收皮
日馬都ban?
仲諗住買CD
日馬啱啱落咗單無事

係有啲網可以經amazon pay買,但最近都block埋
想問唔用buyandship用邊間好?
主要日馬美馬ebay買嘢
貨唔太重太大
bns班人 on9真係唔係扮
啲C9依家肯定急到瀨屎
好不容易學識點買點運
諗住聖誕新年買嚟show off
點知依家好似地址block9埋
當笑話睇其實都幾開心
早排見到呢度有人講可以集運朱古力
仲諗住今日上去買啲比聖誕節食
點知入極地址都係出紅字ERROR
仲想上黎問咩事
點知睇到呢個回覆
share 1磅同10磅同100磅都係咁多分 真係唔L明點解要show晒出嚟 好威威?團購呢啲擺明招欖生意就死遠啲
P.S. 上年買咗一堆仲喺雪櫃
搲生意,你見咁多人問就知香港好多懶人
謹此通知閣下因美國郵政署系統更新緣故,請您在使用Amazon / eBay適用美國免稅倉庫地址時務必剔除「Address」欄位中的「C/O」及會員編號部分以確保您的貨件能順利送抵倉庫。

原有之Address欄位格式:
16339 NE Cameron Blvd C/O BSXXXXXX (您的會員編號)

更新後之Address欄位格式:
16339 NE Cameron Blvd

在購買Amazon / eBay時,亦請確保於「Name」欄位加入正確的會員編號。

謝謝您的配合及抱歉為您造成不便。如有任何查詢,請通過網頁即時查詢系統與客服人員聯絡。

Buyandship 香港
2023 年 11 月 21 日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞