[BNS苦主交流區] 用buyandship 保證被cut 戶口 (2)

350 回覆
22 Like 3 Dislike
佢哋買Royce返嚟溶哂都照買

人哋送貨擺街,太陽一曬就溶晒
royce冬天買過幾次都無事
請問依家WALMART 可唔可以用BNS
冇睇呢度 美森用咗buyandship 地址 竟然順利ship左係咪睇彩數
開左個新ac
用BnS係意大利amazon落左單
5分鐘就send email黎話暫停個ac
美馬用邊間好

多謝BNS
「藍絲 國X double_dee入侵連登」 要求雞蛋妹 DEL左個條講佢個「自動送中 聲換字app」片
https://lih.kg/bFtvkpV

buyandship VP原來有上連登
有無人近期美國運返香港?預期08/01到,係咁話海關未放行
邊個買違禁品
我預期09/1到
點睇佢話海關未放行
問CS?
係啊
Delay就常有嘅事
我驚佢寄失咗啫
我果個佢話係到左香港
用左第間買左幾轉冇事
差啲係日馬用咗buyandship
轉返用tenso 先
日馬可以直送香港喎
日馬用bns 冇事喎
要避開唔好用舊acc同樣地址/信用卡
仆街我問CS就即刻到咗香港擺明一早到咗唔記得入
謹此通知因現有美國洛杉磯倉庫搬遷在即,2024 年 2 月 15 日(四)將為該倉庫之最後收件日。所有於 2024 年 2 月 15 日(四)以後仍然送抵現有美國洛杉磯倉庫之貨件將被視為棄件處置而不作另行通知。

新的美國洛杉磯倉庫地址將於 2024 年 1 月下旬公佈,敬請留意網站「服務公告」頁面之更新。

若您有任何預購訂單將於 1 月下旬後發貨,建議您於我們公佈新倉庫地址後盡快聯繫賣家以更改收件地址。

感謝您選用 Buyandship 服務。如有任何查詢,請通過網頁即時查詢系統與客服人員聯絡。

Buyandship 香港
2024 年 1 月 11 日

拖到二月,一個月又一個月

依家我連啲靚嘢都唔敢送,仲要賣家係加州

一係就改埋BSX嗰名,否則遲早都係會俾人ban
美國洛杉磯bns倉

USPS 22號已經送到bns LA倉 簽收咗
但等到今日 4日 都仲未有update話海外入庫

有無人試過同樣情況

問咗Cs幾次話會叫美國倉跟 又要2 3日工作日

最怕佢2月15號停用LA倉 拖下拖下無撚咗件貨
但明明USPS話delivered 有人收咗
仲要依家LA倉一星期出一次庫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞