[BNS苦主交流區] 用buyandship 保證被cut 戶口 (2)

350 回覆
22 Like 3 Dislike
其實lock account可以照email ofm
打咗去美國hotline
佢話我應該好多年無落過單,叫我開過個account算
第一次聽到hotline叫人開新acc,學到嘢
因為佢話好奇怪,我sign in到Amazon jp but not able to sign in Amazon.comsuppose兩邊係link住咗,佢都唔知點解
佢話佢嗰邊都無野做到,叫我如果有另一個email就開過個新算浪費咗我18分鐘同佢講電話

不過反正我舊account又無買過啲乜,開過個新用得到就算唔想煩
追post都有講兩邊唔係link 住
如果美國集運, Dimbuy慢BNS幾日, 但起碼無出事
日本就BNS無事, 亦無其他集運快同平過佢
我唔知啦,佢係咁講我就咁聽
係咯,無出事我覺得已經唔錯啦,又要快又要平又要唔block account
仆街尋日係美馬買左野,岩岩先見到個post
唔係喺美馬買嘢但用咗美國倉
驚驚哋
其實大家係衰在比人ban咗ac?
有冇人係用過件貨爛咗/唔見咗
好撚正呀BNS, 又成功購物
連登白卡總是常出現
你個amazon比人ban左?
Buy and ship真係愈黎愈慢,到左香港倉2日都未拎得貨
岩岩再買amazon us, 都係成功
轉咗用Everuts好耐⋯起碼個代購員一問就覆⋯
Bns惡過狗
想知佢地報價通常markup幾多
係咪冇乜生意, 成日要上黎賣廣告
食水咁深搵鬼用
完全無考慮過用依間9野
我見到好浮動㗎wor 有啲平有啲貴 貴個啲就再同出面個啲比較下
之前我買美容儀比佢can單之後 唔會再搵佢哋買電子嘢 真係唔想搏囉等完又無啦啦can 但衫如果有優惠都仲會用下/轉buyipee
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞