[BNS苦主交流區] 用buyandship 保證被cut 戶口 (2)

419 回覆
26 Like 3 Dislike
係呀,因為官網直接寄唔到去香港,而我本身有其他件經日本b&s轉香港,所以諗住一齊…

請教如果下次呢個情況,應該用咩方法寄
寄意大利倉
日馬最近試過無問題,乜嘢情況下先會高機會俾suspend ?
西班牙係歐盟國家,要寄梗係揀返eu 嘅集運倉啦
本身買嘢個網站有冇得refund?
如果最後攪唔到入境,你就同網站講叫佢哋退件refund番去信用卡
之後你再買寄去意大利倉啦
之前見人又係韓國寄日本倉攪唔掂入境
叫韓國果邊攪退件再refund 冇問題
ban左ac既ching,有冇得交涉拎返個ac?
人地心理你都
退返去邊個比運費, 好多公司出口既貨係唔會理清關問題
買家攪唔掂都無得退
睇到呢個po好耐,但係一直用緊都係無問題
我ac被ban原因: Multiple refund requests
但我都冇咁做,只係用左bns地址收件
回左一句佢email:
I did not request refunds recently. Why close my account?

ON9 amazon 過幾日就幫我解封了
有冇人試過件貨星期六送到左buyandship

我睇個tracking status係delivered同埋有呢段野:

According to our tracking records, your package was delivered as addressed to a third-party reshipper located at the destination address of this package.

係咪唔知去左邊度
Cut曬自提櫃,要人去自提點拎貨
而家出貨到香港要咁耐嘅咩
仲想等過埋中秋至派貨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞