[BNS苦主交流區] 用buyandship 保證被cut 戶口 (2)

350 回覆
22 Like 3 Dislike
你係入bns新地址就bam咗?
就咁加BSX名同BNS zip code已即ban啦
開左新account買左野直運
又比AMAZON ban左account話有direct link to another account
但件貨又dispatch左有個shippment tracking no.
係APEX送 但搵唔到tracking website
有冇巴絲知道有冇可能送到貨
Prime day 係咪即係無得搞
ShipbXo 有冇得諗下
美馬成日有免運費到香港, 冇咁驚,

係其他牌子野同一d 唔送去香港果d 先一定要搵代運,

所以係驚果批出事
Kindle 冇直送,唉
所以其實美馬轉用倉都係被人ban ?
bns 新嘅美馬免稅倉都即刻俾人ban
我加到冇俾人ban
但唔敢試買嘢
加過新倉落過order第二日我cancel左個order
so far 未ban
bns都有今日 真係抵撚死
我諗真係要搵everuts(hktvmall 間代購)
佢又可以全港hktvmall O2O 實體店攞貨
首先,真係中非打

第二,集運公司地址已經被美馬ban 咗咁多
真係好難繼續用集運公司

而家所謂有解決方案,例如bns 新地址
都即刻出事

未有更加好嘅解決方案之前
真係好難再用集運公司

我話用everust,係因為佢地多代購員
即係地址都會多,就算ban 咗其中一個地址
都仲有其他人,用其他地址幫手買到。
我都9月尾俾人ban嗰陣搵Jassy開返,但尋日又話我"directly related to another account violating our policies" ban左,再搵Jassy都話係final decision大佬我得一個account咋唔知仲有冇得搞
我都買左野直運之後又俾呢個理由ban左,搵Jassy都開唔返係好彩啲貨己經收齊,我諗寄出左嘅唔會退返去嘅
仲有邊間做美國集運嘅公司係用到 唔會比人cancel order ?
就算有,買果刻用到 ,都會隨時比人封。唔洗搵集運了,比人玩到爛曬。 成班仆街係又退貨唔係又退
啲集運都on撚9,畀人退咩9姐,累全家,唔做呢班人都大把生意啦dklm
快啲刪左地址,我加左新地址但冇買野都ban左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞