[BNS苦主交流區] 用buyandship 保證被cut 戶口 (2)

419 回覆
26 Like 3 Dislike
美馬買野送去集運倉

送貨員要求出示一次性密碼

Delivery attempted, but the recipient did not have the one-time password (OTP) available.

有冇人試過?
唔該ching🙏🏻
有無巴絲最近入倉同出倉慢,比起以前各自多2,3日,然後到合併轉運去自提點4日都未到

CS又無用,check一日都無答覆,再追問又話調查緊
用左咁多年,最近體驗極差
日本倉正常, prime day前都係+1 day 出入倉, 飛機返香港有次癲到2日到
一樣。去自提點3日都未到
我合併完一個星期都未到自取點 先前咁多單都冇試過等咁耐
想問你地日馬依家用咩集運?
請教各位,用b&s由西班牙寄兩件波衫去日本再黎香港,見到件野係途中停咗,收到b&s通知要補交進口人正式名字、進口人地址、貨物用途(個人用或商業用)

其實要補咩資料?b&s日本個倉地址?定香港拎貨地址?定係個人既聯絡地址?
進口人正式名字、進口人地址、貨物用途(個人用或商業用)

歐美索性忍手唔買
ebay 用唔用到bns
謹此通知於 8 月 2 日由英國出庫到香港之批次貨件於運輸至當地機場期間發生致命交通事故,當地警方正扣留事故車輛連同貨件以作調查。目前 Buy&Ship 英國當地職員正與各相關部門持續跟進當中以求盡快取回該批貨件。

都唔知幾時攞得返
你邊度見到呢個msg?
email send俾我因為我份件係裏面
結果補交完資料,都仲係hold住咗係tnt日本個倉…
問b&s,就話叫我聯絡寄件公司,email咗寄件公司(馬體會官網),又無覆,依家都唔知點搞

理論上出得口係咪應該寄件方無問題?報正哂波衫又唔係入口限制品…

B&S仲搞笑,除咗叫我聯絡寄件公司,就問我有無在日人資料可以提供,如果有,我就唔洗用你哋轉運啦
你外國寄日本咪就係入口日本 有咩錯?
所以要在日收件人資料

件貨又唔係bns買,人哋點幫你提供?
Your Amazon.com account has been closed

最近order 好彩ship晒先ban ac
咁識玩
完全無視海關概念
認真一問,即係點?唔係好明…

如果呢個情況可以點解決

同埋咁樣係咪其實b&s只可以由佢有倉既國家買野轉黎香港,如果第三方既國家就做唔到…
而家係你件野入口日本個時有問題比人扣起
由頭都尾都唔關b&s 事,因為你地址係b&s咁b&s 佢地咪搵你囉, 根本就唔關佢地事佢地完全冇責任比你解決
*幫你解決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞