[BNS苦主交流區] 用buyandship 保證被cut 戶口 (2)

350 回覆
22 Like 3 Dislike
唔信邪咪試下囉
等你report
同你用Amazon 幾耐無關,就係用得耐唔想被ban ,先至唔會想搏
已經收到sms 扣數
=shipped
10年賬戶,同埋差唔多每兩個都有有買一次野
同你一樣,只係地址update 了,跟手被通知限制只可買digital order有無巴打有經驗點樣申訴恢復
利申已經好耐無用bns 地址落單...
樂天同bns 做過promote 應該無問題
同佢來回左幾次email, 都係話我violation of their terms,之後直頭唔再覆我
想問下被ban既巴打, 你地amazon US買得密唁密?
密唔密**
唔理地址係新定舊,香港人都係鍾意睇人仆街

為左BNS自爆
希望你唔會行差踏錯或者俾Object翻舊賬啦
但我覺得ban 唔ban 就係唔關你用咗幾耐Amazon事,純粹係你用BNS 就會出事
我同上面果個user近期用都冇事

想問下你地被ban既,用得密唔密?
好威咁加密打大篇野屌個po無料提供
然後強調自己都係會唔開名
巴打好波
聽君一席話如聽一席話
我覺得被ban 唔關用得密唔密事,亦都同你尋日用唔用到無關,純粹up下,我自己近排就無再用BNS
你係被ban一份子?
買咩
我未見到ban account post 前買過1-2次野
之後追番post 先知我買野個段時間英/美馬已經ban緊人
有or用BNS地址唔一定會ban
或者冇事個d冇出過聲, 所以有呢個錯覺用or有BNS地址就一定ban
已經有一樣野shipped 左,個account 暫時冇問題
訂 pixel8 已shipped to 舊地址BNS.

account 用了十幾年... 落單後 自己想轉credit card, cancel完 又落新單... 轉咗兩次

睇完你哋個post 嚇到鳩都縮... 一額汗....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞