CSG2賽事討論暨技術交流區 (72) CS2正式推出!

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
我岩岩係APEX轉過黎
一比人打中就身法上身
cs做唔到回旋跳㗎

琴日打咗場 對面有條友鋪鋪都拎ppb 然後佢殺最多 20幾個 係吹佢唔賬 但打到我中風咁滯
cs2距離唔夠遠既話smg好屈
係幾弱智
識pre位 ppb係好好用
支野有頭盔就廢一半功力架啦喎
ding頭先40-44
mp9先準
唔夠錢m4 full buy就買mp9+util
點解同其他網比 平咗成千銀

同埋佢話要中國大陸實名認證先可以出金
已成memes page
因為其他網食手續費更加深 其他網見到個價係未計扣手續費

buff呢個價再扣5%已經實際收到既人仔現金價
大陸支付寶銀行帳直接換返現錢
你要賣港紙=係FB group賣餘額
如果你就咁睇個價位
你賣去steam個價會係最高
因為steam食你15% 再加上steam你兌唔返現金
咁你會唔會賣去steam?
https://pricempire.com/item/cs2/skin/karambit-marble-fade-factory-new
唔信既話可以係呢個網搵你把刀 差唔多全部skin網都齊
但出唔出到返現金/出到邊到金自己諗
當然 你有crypto就緊係外國網可以賺多小小
你要港紙就100%係buff出
想問下佢d awp flick
同埋subtick 係咪仲未fix好

我已經玩到想棄game
未整
唔該晒師兄

我之前都有玩過幣 唔知得唔得

等我研究下crypto出金先
肯定個槍線係唔岩
壓槍槍線中晒都可以唔計中
sor囉, 呢半年玩太多apex, 見到牆就想跳埋去踢牆, 空中跳就係咁滾mouse wheel想tap strafe
就算開 localhost打 bot 啲 spray都係勁怪,繼續玩scout同AWP算數
https://game.udn.com/game/story/122089/7499931
《CS2》成V社史上最差!玩家發現「麥可傑克森傾斜」bug 經典舞步開鏡對狙
已經冇左
咁都幾高效率
V社最重視cs呢隻game
緊係有乜都即刻整

再望下隔離EA果隻垃圾APEX

唔講咁多
即刻買返把刀玩下先
哩招應該唔實用?
上半身都係露出黎
係咪飛Sydney 中途站 我見niko都經左新加坡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞